Σε έκπτωση στα Bershka τα μποτάκια της Ζέτας Μακρυπούλια - Θα δώσεις κάτω από 40 ευρώ

Top trend της σεζόν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε έκπτωση στα Bershka τα μποτάκια της Ζέτας Μακρυπούλια - Θα δώσεις κάτω από 40 ευρώ

Σε μία από τις προηγούμενες εκπομπές της, η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε ένα ζευγάρι μποτάκια, τα οποία μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή στα καταστήματα Bershka σε φοβερή έκπτωση. Θα δώσεις κάτω από 40 ευρώ για να τα κάνεις δικά σου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια κάνει καθημερινά εντυπωσιακά ντυσίματα και τις περισσότερες φορές, τα κομμάτια που επιλέγει είναι πολύ οικονομικά και μπορείς να τα βρεις σε γνωστές αλυσίδες καταστημάτων.

Αυτά είναι τα μποτάκια της Ζέτας Μακρυπούλια στα Bershka που βρίσκονται σε έκπτωση

Αυτή τη φορά συνδύασε μία υπέροχη κάμελ φούστα - δες εδώ πού θα την βρεις - με ένα γκρι φούτερ και τα πιο στιλάτα μποτάκια που έχουν όλες οι γυναίκες στη συλλογή τους.

Αν ακόμα δεν έχεις αποκτήσει το δικό σου ζευγάρι μπορείς να το κάνεις. Στα Bershka, τα μποτάκια αυτά βρίσκονται σε προσφορά και από 39,99€, κοστίζουν μόλις 31,99€. Θα τα βρεις εδώ.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου.

Ζέτα Μακρυπούλια μποτάκια
Αρβυλάκια Bershka

Ζετα Μακρυπούλια: Φόρεσε τις μπότες που θέλουν όλες - Βρες τες στα Bershka

Η Ζέτα Μακρυπούλια λατρεύει την μόδα και ακολουθεί όλες τις τάσεις που βγαίνουν. Στην εκπομπή της, το Ρουκ Ζουκ πραγματοποιεί άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις, όπως όταν φόρεσε τις μπότες που θέλουν όλες. Εμείς σου βρήκαμε παρόμοιες στα Bershka.

Πρόκειται για τις τρακτερωτές τύπου army μπότες από δέρμα που φέτος είναι πολύ της μόδας και θα τις δούμε να τις φοράνε όλες οι γυναίκες με διάφορους συνδυασμούς. Ήδη διάσημες fashion bloggers και infuencers τις φοράνε και προκαλούν φρενίτιδα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια ωστόσο, τις συνδύασε με μαύρη φούστα και λευκό top!

Ζετα Μακρυπούλια Royk Zoyk

Αυτές είναι οι μπότες των Bershka που είναι ίδιες με αυτές που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια

Μπότες με κορδόνια και τρακτερωτή σόλα - 49.99

Ζετα Μακρυπούλια τρακτερωτές μπότες Bershka

Η Ζέτα Μακρυπούλια επίσης, έχει φορέσει το πιο άνετο παντελόνι από τα Zara, που της έκανε κορμάρα!