14 ευρώ κάτω τα απόλυτα μποτάκια της Βίκυς Καγιά από τα Migato

Μοναδική προσφορά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
14 ευρώ κάτω τα απόλυτα μποτάκια της Βίκυς Καγιά από τα Migato

Η Βίκυ Καγιά έχει επιλέξει από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Migato τα απόλυτα μποτάκια της φετινής σεζόν, τα οποία μάλιστα, βρίσκονται σε σούπερ προσφορά, αφού αυτή τη στιγμή μπορείς να τα βρεις στο online shop με 14 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια κάνει πάντα τις καλύτερες επιλογές στα παπούτσια της και έτσι κάθε φορά τη βλέπουμε με ένα νέο εντυπωσιακό ζευγάρι στα πόδια της.

Είναι γνωστό πως τα αρβυλάκια αποτελούν την τάση της σεζόν και έτσι η Βίκυ Καγιά βρήκε το πιο κομψό ζευγάρι από τα καταστήματα Migato και μάλιστα, στην πιο καλή τιμή. Σε έκπτωση στα Migato βέβαια βρίσκονται και αυτές οι πανέμορφες γόβες της Βίκυς Καγιά.

Αυτά είναι τα μποτάκια της Βίκυς Καγιά από το Migato

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να επιλέξεις με τι θα συνδυάσεις το ντύσιμό σου.

Miagto μποτάκια Βίκυ Καγιά

Μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ.

«Αδειάζουν» τα ράφια των Migato με τις μπότες της Βίκυς Καγιά

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποφάσισε να βάλει στα πόδια της η Βίκυ Καγιά αυτές τις υπέροχες μπότες από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Migato, έχουν ξεκινήσει και «αδειάζουν» τα ράφια καθώς τις θέλουν όλες οι πελάτισσες.

Όλα τα κομμάτια από τα Migato που έχει επιλέξει να φορέσει ανά καιρούς η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι απλά μοναδικά. Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και όλες πρέπει να προετοιμαστούμε σιγά σιγά για τις ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να προσθέσεις στη συλλογή σου το πιο must ζευγάρι μπότες; Είναι μαύρες και φτάνουν μέχρι το γόνατο, ενώ έχουν φαρδιά εφαρμογή και θυμίζουν κάτι από western.

Αυτές είναι οι Migato μπότες της Βίκυς Καγιά

Μπορείς να τις φορέσεις με πολλά ρούχα σου και να τις συνδυάσεις είτε με φόρεμα και φούστα είτε με παντελόνι για ένα πιο casual look. Όπως και να έχει πρόκειται για ένα παπούτσι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θες να φορέσεις.

Μάλιστα, αυτή την περίοδο οι μπότες της Βίκυς Καγιά βρίσκονται σε έκπτωση και μπορείς να τις κάνεις δικές σου με 77€. Θα τις βρεις εδώ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Is it really autumn if you're not wearing a pair of western boots? @vickykaya_ pairs her favorite MIGATO CR6521-L14 black boots with minimal grey, for a contemporary western look. #migatolovers #newcollection #shoeshopping #shoesaddict #shoelovers #instagood #fashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MIGATO OFFICIAL (@migato) στις