Με παντελόνι αξίας 263 ευρώ η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα στο σπίτι

Φοβερό κομμάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με παντελόνι αξίας 263 ευρώ η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα στο σπίτι

Η Τατιάνα Στεφανίδου πόζαρε μέσα στο σπίτι της, φορώντας ένα υπέροχο παντελόνι σε καφέ, το οποίο αξίζει 263€. Πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό κομμάτι και εμείς ξέρουμε πού μπορείς να το βρεις κι εσύ για να το κάνεις δικό σου!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βιώνει την πιο όμορφη περίοδο καθώς πριν από μερικές μέρες, έγινε γνωστή η συμφωνία που έκλεισε με τον ALPHA - δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές.

Επιπλέον, η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μία γυναίκα με περίσσιο στιλ και κάθε εμφάνισή της γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης. Το ίδιο συνέβη και με αυτό το υπέροχο παντελόνι που επέλεξε να φορέσει.

Αυτό είναι το παντελόνι της Τατιάνας Στεφανίδου αξίας 263€

Τατιάνα Στεφανίδου βελουτέ παντελόνι

Μπορείς αν θέλεις να το κάνεις δικό σου εδώ.

«Σούσουρο» στο διαδίκτυο με την τσάντα της Τατιάνας Στεφανίδου - Κοστίζει 3.500 ευρώ

Κανονικό σούσουρο έχει επικρατήσει εδώ και μερικές ώρες στο διαδίκτυο, από τη στιγμή που η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο, στο οποίο κρατάει μία τσάντα που κοστίζει 3.500€.

Η παρουσιάστρια είναι γνωστή για το στιλ της και για τις σικάτες επιλογές που κάνει σε κάθε εμφάνισή της. Μάλιστα σχεδόν καθημερινά επιλέγει να ανεβάζει τα looks της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις δημοσιεύσεις της να μαζεύουν χιλιάδες likes.

Αυτή είναι η τσάντα της Τατιάνας Στεφανίδου που προκάλεσε σούσουρο στο διαδίκτυο

Σε μία από αυτές τις αναρτήσεις λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου πόζαρε στον φακό με μία τσάντα γνωστού οίκου μόδας.

"Πόλεμος" για μια φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου - Τι συνέβη;

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε μία φωτογραφία και δημιουργήθηκε κανονικός «πόλεμος» στα σχόλια με αφορμή τη λεζάντα που αποφάσισε να προσθέσει από κάτω.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Σήμερα, θέλησε να δείξει το επιτυχημένο outfit που κατάφερε να συνδυάσει και έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της: «Η διάθεσή μου εξαρτάται από το πόσο ωραία είναι τα μαλλιά μου», προσθέτοντας δίπλα φατσούλες που γελάνε.

Τατιάνα Στεφανίδου instagram

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ωστόσο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων καθώς κάποιοι διαδικτυακοί της φίλοι θεώρησαν άτοπη την άποψή της. Άλλοι πάλι απάντησαν και εξήγησαν πως η παρουσιάστρια το κάνει με χιούμορ.

Βέβαια χαμός έγινε και με μία τσάντα που κρατούσε πρόσφατα. Δείτε εδώ πόσο κόστισε!

Τατιάνας Στεφανίδου τσακωμός ανάρτηση