Με Stradivarius πουλόβερ αξίας 19,99 ευρώ στο πλατό του ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια

Εσύ θα το φορούσες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με Stradivarius πουλόβερ αξίας 19,99 ευρώ στο πλατό του ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πλατό του Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1, όπως την ημέρα που επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο πλεκτό πουλόβερ που θα βρεις στα Stradivarius με 19,99€.

Η παρουσιάστρια έχει στο πλευρό της συνεργάτες που γνωρίζουν πολύ καλά τι ταιριάζει στο σωματότυπο της, αλλά και στα χρώματα της. Ενώ, δεν επιλέγουν μόνο γνωστούς σχεδιαστές, αλλά και αγαπημένες αλυσίδες ένδυσης υπόδησης.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει ένα πολύχρωμο πουλόβερ από τα Stradivarius, το οποίο κόστιζε μόνο 19,99€, ενώ και φούστα της ίδιας εταιρίας.

Ζέτα Μακρυπούλια Rouk Zouk πουλόβερ Stradivarius

Ωστόσο, από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή των καταστημάτων Stradivarius, εντοπίσαμε και μία απίθανη animal print φούστα η οποία ξεπουλάει όσο καμία άλλη, καθώς μπορεί να αναδείξει το στιλ οποιασδήποτε γυναίκας.

Αυτό είναι το πουλόβερ που κοστίζει 19,99€ στα Stradivarius και το φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια

Κοντό πουλόβερ με πλεξίδες - 19,99 €

Μακρυμάνικο κοντό πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη. Λεπτομέρεια με πλεξίδες.

Ζέτα Μακρυπούλια πουλόβερ stradivarius

Νούμερο 1 trend το σακάκι της Ζέτας Μακρυπούλια - Θα το βρεις στα Stradivarius

Σε μία από τις εκπομπές της αυτή την εβδομάδα, η Ζέτα Μακρυπούλια, επέλεξε να φορέσει ένα πολύ ιδιαίτερο σακάκι, το οποίο σε κάθε περίπτωση αποτελεί το νούμερο 1 trend της φετινής σεζόν και μπορείς να βρεις αντίστοιχο στα Stradivarius.

Σχεδόν καθημερινά η παρουσιάστρια επιλέγει looks που αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες και τις περισσότερες φορές, μπορείς να βρεις τα κομμάτια που φοράει σε απλά μαγαζιά και σε πολύ λογικές τιμές.

Αυτό είναι το σακάκι της Ζέτας Μακρυπούλια που μπορείς να βρεις αντίστοιχο στα Stradiavrius

Το καφέ μπλέιζερ που επέλεξε, το συνδύασε με ασορτί παντελόνι και από μέσα ένα απλό λευκό τοπάκι, ενώ τόνισε τις λεπτομέρειες πάνω της με μερικά σικάτα αξεσουάρ. Δείτε χθες τι είπε η Ζέτα Μακρυπούλια για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ζέτα Μακρυπούλια σακάκι

Το μπλέιζερ αυτό στα Stradiavrius κοστίζει 35,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.