Φαίη Σκορδά: Έμεινε στα 55 κιλά πίνοντας αυτό το σπιτικό ρόφημα στο προηγούμενο lockdown!

Τα πιάτα που έτρωγε για να μην παχύνει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Έμεινε στα 55 κιλά πίνοντας αυτό το σπιτικό ρόφημα στο προηγούμενο lockdown!

Όλοι τώρα στο δεύτερο lockdown τα έχουμε δει σκούρα με το φαγητό και δεν θέλουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε τον Απρίλιο! Η Φαίη Σκορδά από το πρώτο lockdown ήξερε τι πρέπει να κάνει για να μην πάρει κιλά και να μείνει σταθερή στα 55! Να πίνει καθημερινά ένα σπιτικό και πανεύκολο ρόφημα που δεν είναι άλλο από χυμό λεμονιού!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, επίσης, η Φαίη Σκορδά τις ημέρες τις καραντίνας ακολούθησε το παρακάτω πλάνο διατροφής.

Αυτό το πλάνο διατροφής ακολούθησε η Φαίη Σκορδά στο πρώτο lockdown

Καθ'όλη την διάρκεια της καραντίνας η παρουσιάστρια φρόντισε να ενισχύσει το ανοσοποιητικό της με άφθονα φρούτα και λαχανικά (βασικές πηγές της βιταμίνης C), γαλακτοκομικά, λευκό κυρίως κρέας και ψάρια πλούσια σε βιταμίνη D (όπως σολομό, σαρδέλα και τόνο). Έτσι εκτός του ότι θωράκισε τον οργανισμό τον δικό της με αυτούς τους τρόπους, κατάφερε η ίδια να παραμείνει στα 55 με 57 κιλά.

Σήμερα η Φαίη Σκορδά έχει επιστρέψει στις διατροφικές της καλές παλιές συνήθειες, καταναλώνει φαγητό ανά τρεις ώρες, πίνει πολύ νερό για να βοηθήσει τον μεταβολισμό της ενώ πριν πάρει τον δρόμο για το πλατό του Πρωινού ξεκινά την ημέρα της με ένα ποτήρι νερό με χυμό μισού λεμονιού που κάνει θαύματα!

Διαβάστε εδώ, επίσης, πως έχασε 14 κιλά η Μαρία Κίτσου από τις Άγριες Μέλισσες!

Φαίη Σκορδά: "Το βράδυ τρώω μόνο..." - Οι χρυσοί της κανόνες για τέλειο κορμί!

Στο Youweekly.gr η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τους χρυσούς της κανόνες για το τέλειο κορμί που έχει!

Λένε πως το σώμα «θυμάται». Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά, που παρ' ότι δεν ακολουθούσε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής τα τελευταία χρόνια είχε καταφέρει να διατηρήσει μία εντυπωσιακή σιλουέτα − για τα καλλίγραμμα πόδια της έχουν γραφτεί ύμνοι, άλλωστε.

Όμως λίγο το καλοκαίρι που πλησιάζει και λίγο το γεγονός ότι δεν θέλει γενικά να αναπαύεται στις δάφνες της, την έκαναν να αλλάξει γνώμη και την οδήγησαν στην πόρτα της personal trainer, με την ίδια να ακούει πιστά τις συμβουλές της πολύπειρης Ντίντας Νάστου που είναι «σύμμαχός» της σε αυτή τη νέα προσπάθεια...

Στόχος της, να επανέλθει στη φυσική κατάσταση που είχε πριν από δύο χρόνια, και επειδή γυμναστική χωρίς διατροφή δεν γίνεται, έχει αλλάξει και το διαιτολόγιό της. Από τη μία συστήνει να αποφεύγουμε τους κακούς υδατάνθρακες (ψωμί, ζυμαρικά, γλυκά) και την ίδια στιγμή προτιμάει φαγητά πλούσια σε πρωτεΐνη και λαχανικά, χωρίς να δίνει κάποιον περιορισμό όσον αφορά τη συνιστώμενη ποσότητα.

Δίνοντας το καλό παράδειγμα, η ίδια μοιράζεται τα διατροφικά της μυστικά −όπως και τις τυχόν ατασθαλίες που κάνει− με τις θαυμάστριές της και με το Youweekly.gr, που σας παρουσιάζει ένα ενδεικτικό πρόγραμμα που ακολουθεί στην καθημερινότητά της.

  • Πρωινό: Καφές & βραστό αβγό με αλάτι και πιπέρι
  • Μεσημεριανό: Φιλέτο με ώριμο αβοκάντο, με λάδι και αλάτι
  • Βραδινό: Κοτόπουλο στη σχάρα με βραστά καρότα και σπαράγγια, με λάδι, λεμόνι και αλάτι