Μαρία Κίτσου: Ένα τρόφιμο την έκανε να χάσει 14 κιλά - Το καταναλώνει μόνο το πρωί!

Έτσι έμεινε μισή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Κίτσου: Ένα τρόφιμο την έκανε να χάσει 14 κιλά - Το καταναλώνει μόνο το πρωί!

Για να χάσεις κι εσύ τα 14 κιλά της Μαρίας Κίτσου δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις ένα υγιεινό διατροφικό πλάνο πλούσιο σε πρωτεΐνες, αποφεύγοντας ζάχαρη, αλάτι και λιπαρά. Έτσι θα ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου, χάνοντας κιλά και πόντους σε σχετικά σύντομο διάστημα! Παράλληλα, καλό είναι να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου πίνοντας 1,5 λίτρο νερό την ημέρα.

Οι τροφές που καταναλώνει η Μαρία Κίτσου από το πρωί έως και το βράδυ

Πρωινό

  • Ομελέτα με φέτα και λαχανικά

Για να ξεκινήσει η μέρα γευστικά και χορταστικά! Ο συνδυασμός της πρωτεΐνης από το αυγό και τη φέτα, με τις φυτικές ίνες των λαχανικών είναι ό,τι πρέπει για έξτρα ενέργεια!
Σνακ

  • Γιαούρτι με φρούτα και μέλι

Μία «έξυπνη» επιλογή, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάζεις τα φρούτα που θα βάζεις στο γιαούρτι κάθε μέρα. Έτσι έχεις μια διαφορετική «νότα» σε κάθε ενδιάμεσο γεύμα, ενώ μπορείς να προσθέτεις λίγους ξηρούς καρπούς ή σπόρους chia.

Μεσημέρι και βράδυ

Για τα κυρίως γεύματα, καλές επιλογές είναι το στήθος κοτόπουλου με πολύχρωμη σαλάτα με φρέσκα λαχανικά ή φιλέτο ψαριού με βραστά λαχανικά (baby καρότα, κολοκυθάκια και πατάτα».

Διαβάστε εδώ και την δίαιτα αποτοξίνωσης που ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη!

Πιο αδύνατη από ποτέ στο κέντρο της Αθήνας η Μαρία Κίτσου

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Μαρία Κίτσου στο κέντρο της Αθήνας πιο εξασθενισμένη και πανέμορφη συνάμα από ποτέ! Η σκληρή καθημερινότητά της δεν της αφήνει περιθώριο ούτε να κοιμηθεί!

Πριν κάνει την πρεμιέρα στο θέατρο, το 24ωρό της όπως λέει και η ίδια ήταν... εφιαλτικό. «Σηκωνόμουν στις 7 το πρωί, από τις 8 μέχρι τις 6 είχα γύρισμα, μετά 6 με 12 είχα πρόβα. Ύστερα σπίτι, έκανα επανάληψη για το επόμενο γύρισμα, έπεφτα για ύπνο και μετά πάλι από την αρχή» παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι αγόρασε τηλεόραση μόνο για να βλέπει τις «Άγριες Μέλισσες» και να διορθώνει τα λάθη της!

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό YOU

Φωτογραφίες από την Μαρία Κίτσου στο κέντρο της Αθήνας - Πιο αδύνατη και πανέμορφη από ποτέ

Απόγευμα στη Βουκουρεστίου και η αγαπημένη ηθοποιός, όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, δυσκολεύεται να φτάσει στο φανάρι για να περάσει απέναντι, εκεί όπου βρίσκεται το θέατρο «Παλλάς» και είναι φέτος το νέο της θεατρικό στέκι καθώς πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το τρίτο στεφάνι» με τη Μαρία Καβογιάννη.

Μαρία Κίτσου πιο αδύνατη από ποτέ

Αιτία δεν είναι η κούραση από τα πολύωρα γυρίσματα που έχει στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά το μεγάλο σακβουαγιάζ, το backback και μια χάρτινη σακούλα που έχει στα χέρια της. Τα βάρη αυτά είναι η καθημερινότητά της, καθώς μεταφέρει τα ρούχα της, τα καλλυντικά της και τα παπούτσια που φορά στο θέατρο, αφού αυτή την εποχή που δεν προλαβαίνει καν να πάει ενδιάμεσα στο σπίτι της, το αυτοκίνητό της έχει γίνει στην κυριολεξία η δεύτερη... ντουλάπα της.

Η κούραση και το άγχος της ωστόσο είναι αποτυπωμένα στο πρόσωπό της, αλλά όπως μας έχει αποδείξει και στη σειρά, οι αντοχές της είναι πολύ μεγάλες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!