Η Βίκυ Καγιά περπάτησε με φόρεμα 1.117 ευρώ - "Σεισμός" στα γραφεία του STAR

Τους "τρέλανε" όλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βίκυ Καγιά περπάτησε με φόρεμα 1.117 ευρώ -

Φόρεμα αξίας 1,117€ επέλεξε να φορέσει η Βίκυ Καγιά σε ένα από τα επεισόδια του GNTM 3 και όταν περπάτησε στα γραφεία του STAR, προκάλεσε "σεισμό" με την απίστευτη εμφάνιση της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο σε κάθε επεισόδιο του ριάλιτι μόδας, πραγματοποιεί τέλειες εμφανίσεις, οι οποίες αποσπούν τα καλύτερα σχόλια. Σε συνεργασία με το στιλίστα της, δημιουργούν μοναδικά looks.

Αυτό είναι το φόρεμα αξίας 1,117€ που φόρεσε η Βίκυ Καγιά στο STAR

Στο επεισόδιο του GNTM 3 της Δευτέρας, η Βίκυ Καγιά πραγματοποίησε μια από τις πιο φαντασμαγορικές εμφανίσεις της, επιλέγοντας ένα designer φόρεμα του σκανδιναβικού brand, 16ARLINGTON.

Πρόκειται για το στράπλες μίντι metallic φόρεμα σε μοβ χρώμα που διαθέτει ένα διακριτικό κόμπο στη μέση, το οποίο μπορείς να βρεις στο farfetch.com με 1,117€.

Βίκυ Καγιά GNTM 3 STAR φόρεμα

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα αγαπημένα μποτάκια όλων των γυναικών - Δικά σου με 75 ευρώ

Τα αγαπημένα μποτάκια όλων των γυναικών φόρεσε η Βίκυ Καγιά, τα οποία σίγουρα θα γίνουν και τα δικά σου αγαπημένα. Σου βρήκαμε που θα τα βρεις και κοστίζουν μόνο 75 €.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, λατρεύει τα παπούτσια, αφού είναι αυτά που ολοκληρώνουν ένα σύνολο και του δίνουν άλλον αέρα στιλιστικά. Η ίδια επιλέγει στιλ που της πηγαίνουν και της δείχνουν τέλεια τα πόδια της.

Η Βίκυ Καγιά, λοιπόν φόρεσε ένα απίστευτο μαύρο ζευγάρι μποτάκια από την εταιρία Migato, της οποία είναι και brand ambassador.

Πρόκειται για τα μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια, με print. Κοστίζουν 75 € και δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου.

Βίκυ Καγιά Migato μποτάκια

Επίσης, η Βίκυ Καγιά προκάλεσε φρενίτιδα με το δερμάτινο παντελόνι της. Βες παρόμοιο στα Stradivarius και δεν θα το βγάζεις από πάνω σου.

Σούσουρο στο STAR με το GNTM 3 - Το φυσάει και δεν... κρυώνει η Βίκυ Καγιά

Σούσουρο επικρατεί στο STAR με το που έπιασαν στα χέρια τους τα νούμερα τηλεθέασης και είδαν τα ποσοστά που σημείωσε το GNTM 3, αλλά και ο πιο δύσκολος αντίπαλος τους. Μάλιστα, το φυσάει και δεν... κρυώνει η Βίκυ Καγιά με το που το έμαθε σήμερα 24/11 το πρωί.

Συγκεκριμένα, το ριάλιτι μόδας που φέτος έχει αγόρια και κορίτσια μαζί, σημείωσε 25,6% σε δυναμικό κοινό. Ένα σχετικά καλό και δυνατό ποσοστό. Ωστόσο, δεν ήρθε πρώτο στην prime time ζώνη. Η σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, για ακόμη μια φορά τους πέρασε σε νούμερα, σημειώνοντας 28,1%, παρόλο που παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερα απολαυστικό επεισόδιο που είχαν καβγάδες, χιούμορ, σπόντες αλλά και επικές ατάκες.

Αναλυτικά τα νούμερα του GNTM 3 στο STAR

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 10,2
  • ALPHA: Αγγελική 8,0
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 13,0
  • ΑΝΤ1: Παρουσιάστε 15,3
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 28,1
  • STAR: Greece Next Top Model 25,6
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 8,4
  • Mega: Είσαι το ταίρι μου 6,2
  • OPEN: Ο ροζ πάνθηρας 8,8
  • OPEN: Οι καλοκαιρινές μου διακοπές 6,1