Πανζουρλισμός με το Calzedonia καλσόν της Μακρυπούλια - Το αγαπούν όλες οι γυναίκες

Εσύ θα το φορούσες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πανζουρλισμός με το Calzedonia καλσόν της Μακρυπούλια - Το αγαπούν όλες οι γυναίκες

Πανζουρλισμό προκάλεσε το καλσόν που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια, το οποίο μπορείς να βρεις και εσύ στα Calzedona. Το συγκεκριμένο χρώμα, αλλά και σχέδιο, το αγαπούν όλες οι γυναίκες.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός, πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, πιο πολύ νεανικές που της ταιριάζουν μάλιστα πολύ. Δίπλα της έχει καταξιωμένους συνεργάτες και πάντα βγάζουν ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Πρόσφατα λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε μια total black εμφάνιση. Μια μίνι φούστα, την οποία συνδύασε με μπλουζάκι με τον έναν ώμο έξω και μαύρα αρβυλάκια. Το σύνολο της έκανε εντυπωσιακό ωστόσο, το καλσόν της που είχε βούλες και λωρίδα στο πλάι.

Κάνοντας μια αναζήτηση, είδαμε ότι μπορείς να το βρεις στα Calzedonia!

Αυτό είναι το Calzedonia καλσόν της Ζέτας Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια καλσόν Calzedonia

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανάμεσα στις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πλατό του Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1, επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο πλεκτό πουλόβερ που θα βρεις στα Stradivarius με 19,99€.

Παντζουρλισμός επικράτησε στα Zara η 25,95 ευρώ πλεκτή μίντι φούστα της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια όπως έχουμε παρατηρήσει, στην εκπομπή της, Ρουκ Ζουκ, πολλές φορές μαζί με το στιλίστα της, επιλέγει και φοράει ρούχα από τα Zara. Όπως πρόσφατα που εντυπωσίασε με την μίντι πλεκτή φούστα της η οποία κοστίζει 25,95€.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα και κάθε φορά "μαγεύει" με τις εμφανίσεις της. Ειδικά όταν φόρεσε φόρεμα αξίας 162€.

Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε λοιπόν ο στιλίστας της, πίσω από τις κάμερες. Είδαμε την Ζέτα Μακρυπούλια να φοράει μια απίστευτη, στενή μίντι φούστα η οποία αναδείκνυε άψογα την γυμνασμένη σιλουέτα της.

Αυτή είναι η φούστα της Ζέτας Μακρυπούλια από τα Zara

Την συγκεκριμένη φούστα λοιπόν θα βρεις στη νέα συλλογή των Zara και ταιριάζει τέλεια με το μπλουζάκι - ζακετάκι με το οποίο είναι ασορτί.

Ζέτα Μακρυπούλια Zara φούστα

ΠΛΕΚΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΜΙΝΤΙ - 25,95 €

Μίντι φούστα Zara