Σε τρομερή έκπτωση οι Migato γόβες της Βίκυς Καγιά

Θα τρελαθείτε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε τρομερή έκπτωση οι Migato γόβες της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή και καλοντυμένη γυναίκα της ελληνικής σόου μπιζ και μας το επιβεβαιώνει καθημερινά με τις εμφανίσεις της. Το μοντέλο επέλεξε να φορέσει από την συλλογή των καταστημάτων Migato ένα ζευγάρι χρυσές μεταλλιζέ γόβες και είναι απλά ένα κόσμημα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια συνεχώς επιλέγει κάτι πρωτότυπο και λαμπερό για να ολοκληρώσει το σύνολο της και δεν μας απογοητεύει ποτέ με το στυλ της.

Οι συγκεκριμένες γόβες της Βίκυς Καγιά από 59,99 ευρώ κοστίζουν μόνο 45,00 και είναι διαθέσιμες σε τρία χρώματα, μαύρο, πράσινο και αυτό που επέλεξε η ίδια, χρυσό μεταλλιζέ. Σε τρομερή έκπτωση τα Migato έχουν βάλει και τα μποτάκια που είχε επιλέξει για μια εμφάνιση της η Βίκυ Καγιά!

Migato γόβες της Βίκυς Καγιά

Αυτές είναι οι γόβες της Βίκυς Καγιά από τα Migato με 45,00 ευρώ

Migato μεταλιζέ χρυσές γόβες της Βίκυς Καγιά

Ξεπουλάνε στα Migato οι γόβες της Βίκυς Καγιά

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν αυτές οι πανέμορφες γόβες στη νέα συλλογή των Migato, και τις φόρεσε στα πόδια της η Βίκυ Καγιά, έχουν αρχίσει και ξεπουλάνε σαν τρελές, και όχι άδικα αφού πρόκειται για το πιο θηλυκό παπούτσι!

H αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε ένα ζευγάρι μπορντό γόβες και από την πρώτη κιόλας στιγμή που τις φόρεσε έχουν γίνει ανάρπαστες.

Αυτές είναι οι γόβες της Βίκυς Καγιά που ξεπουλάνε στα Migato

Τις συγκεκριμένες γόβες μάλιστα τις είδαμε και στον επίσημο λογαριασμό της Migato στο Instagram και τα likes, έπεσαν βροχή! Δείτε εδώ και μία άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία της Βίκυς Καγιά.

Σε έκπτωση στα Migato οι γόβες της Βίκυς Καγιά

Σε μία από τις προηγούμενες εκπομπές της στο Shopping Star, η Βίκυ Καγιά επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο ζευγάρι μπορντό γόβες από τα Migato, οι οποίες μάλιστα αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε έκπτωση και μπορείς να τις βρεις -10 ευρώ από την αρχική τιμή τους.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει επιλέξει πολλές φορές να συνδυάσει τα looks της με φινετσάτα κομμάτια από τα Migato, τα οποία είναι ικανά να αναδείξουν παραπάνω το ρούχο.

Αυτή τη φορά, έβαλε το γκρι κοστούμι της με ένα μπορντό ζιβάγκο και λουστρινέ μπορντό γόβες με πολύ ωραία και κομψή λεπτομέρεια στον αστράγαλο.

Αυτές είναι οι γόβες της Βίκυς Καγιά από τα Migato που βρίσκονται σε έκπτωση

Βίκυ Καγιά Migato

Το συγκεκριμένο ζευγάρι βγαίνει συνολικά σε τρεις αποχρώσεις και έχει 17% έκπτωση. Μπορείς να τις κάνεις δικές σου με 49€, ενώ η αρχική τιμή τους είναι τα 59€. Θα τις βρεις εδώ.

Όσο για το Shopping Star, όπου φόρεσε τις συγκεκριμένες γόβες η παρουσιάστρια, σκίζει στα νούμερα τηλεθέασης.