Χάος στο e-shop των Stradivarius με το φυστικί πουλόβερ της Ζέτας Μακρυπούλια - Κοστίζει μόλις...

Είναι πολύ στιλάτο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάος στο e-shop των Stradivarius με το φυστικί πουλόβερ της Ζέτας Μακρυπούλια - Κοστίζει μόλις...

Η Ζέτα Μακρυπούλια για ακόμη μια φορά για την εμφάνιση της στην εκπομπή, επέλεξε να φορέσει ρούχα από Stradivarius. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα φυστικί πουλόβερ για το οποίο έχει προκληθεί χάος στο e-shop τους.

Η παρουσιάστρια σε συνεργασία με το στιλίστα της, επιλέγει ρούχα που της ταιριάζουν σε χρώμα και στιλ, ενώ είναι πιο νεανικά.

Πρόσφατα λοιπόν, την είδαμε να φορά ένα μπεζ ψηλόμεσο σορτσάκι, το οποίο είχε συνδυάσει με cowboy μπότες και ένα μοναδικό crop top φυστικί πουλόβερ.

Να σημειώσουμε πως, Χριστούγεννα και τα Stradivarius σκέφτηκαν για ακόμη μια φορά τους πελάτες του και για αυτό έβαλαν το απόλυτο γιορτινό φόρεμα με μόνο 4,99 ευρώ!

Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ εμφάνιση πουλόβερ

Αυτό είναι το φυστικί πουλόβερ της Ζέτας Μακρυπούλια

Κοντό πουλόβερ με πλεξίδες - 19,99 €

Μακρυμάνικο κοντό πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη. Λεπτομέρεια με πλεξίδες.

Ζέτα Μακρυπούλια Stradivarius πουλόβερ

Με Stradivarius πουλόβερ αξίας 19,99 ευρώ στο πλατό του ΑΝΤ1 η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πλατό του Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1, όπως την ημέρα που επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο πλεκτό πουλόβερ που θα βρεις στα Stradivarius με 19,99€.

Η παρουσιάστρια έχει στο πλευρό της συνεργάτες που γνωρίζουν πολύ καλά τι ταιριάζει στο σωματότυπο της, αλλά και στα χρώματα της. Ενώ, δεν επιλέγουν μόνο γνωστούς σχεδιαστές, αλλά και αγαπημένες αλυσίδες ένδυσης υπόδησης.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει ένα πολύχρωμο πουλόβερ από τα Stradivarius, το οποίο κόστιζε μόνο 19,99€, ενώ και φούστα της ίδιας εταιρίας.

Ζέτα Μακρυπούλια Rouk Zouk πουλόβερ Stradivarius

Ωστόσο, από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή των καταστημάτων Stradivarius, εντοπίσαμε και μία απίθανη animal print φούστα η οποία ξεπουλάει όσο καμία άλλη, καθώς μπορεί να αναδείξει το στιλ οποιασδήποτε γυναίκας.

Κοντό πουλόβερ με πλεξίδες - 19,99 €

Μακρυμάνικο κοντό πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη. Λεπτομέρεια με πλεξίδες.

Ζέτα Μακρυπούλια πουλόβερ stradivarius