BSB: Απόλυτος έρωτας το μοχέρ πουλόβερ της Φαίης Σκορδά

Δείτε πως το συνδύασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
BSB: Απόλυτος έρωτας το μοχέρ πουλόβερ της Φαίης Σκορδά

Ακόμη ένα μοναδικό κομμάτι από την εταιρία της BSB φόρεσε στην εκπομπή της η Φαίης Σκορδά. Συγκεκριμένα είπε «ναι» στο ένα γαλάζιο μοχέρ πουλόβερ με λαιμόκοψη σε σχήμα V.

Η παρουσιάστρια επιλέγει να κάνει εμφανίσεις με τις οποίες νιώθει άνετη, ενώ ταιριάζουν στην σιλουέτα και τα χρώματα της επιδερμίδας της.

Χθες λοιπόν, καλημέρισε τους τηλεθεατές της με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από το εν λόγω πουλόβερ και ένα τζιν skinny παντελόνι. Η εμφάνιση της, έφερε την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της.

Το look ολοκληρώθηκε με τρία κοσμήματα στο λαιμό-layering, ένα τσόκερ, ένα μακρύ μενταγκόν και μια μακριά αλυσίδα και μακριά σκουλαρίκια, όλα με κρύσταλλα swarovski, Kymata Jewels και ένα ζευγάρι γκρι snake print ψηλοτάκουνα πέδιλα, Kotsonas Shoes.

Να σημειώσουμε επίσης, πως ένα γούνινο παλτό που είχε φορέσει η Φαίη Σκορδά, το είχαμε βρει στα εκπτωτικά των BSB.

BSB μοχέρ πουλόβερ Φαίης Σκορδά

Με μωβ πλεκτό πουλόβερ από τα BSB η Φαίη Σκορδά - Κοστίζει 59,90 ευρώ

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το πιο στιλάτη μωβ φούτερ από τη νέα συλλογή των καταστημάτων BSB. Το πλεκτό αυτό κοστίζει 59,90€.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει, είτε το κάνει με απλά και καθημερινά ρούχα, είτε σε πιο επίσημες εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά πόζαρε στο πλατό του Πρωινού φορώντας το πιο στιλάτο πουλόβερ σε μωβ απόχρωση. Μάλιστα δε δίστασε να το συνδυάσει και μωβ μπότες για μία πιο έξτρα πινελιά στο στιλ της. Δείτε εδώ και ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό η Φαίη Σκορδά.

Αυτό είναι το BSB πλεκτό της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά πλεκτό BSB

Όπως σου είπαμε το πλεκτό αυτό κοστίζει 59,90€ και βγαίνει σε δύο μοντέρνες αποχρώσεις. Μπορείς αν θέλεις να το κάνεις δικό σου εδώ.