Στα εκπτωτικά των BSB το γούνινο παλτό της Φαίης Σκορδά

Εσύ θα το φορούσες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα εκπτωτικά των BSB το γούνινο παλτό της Φαίης Σκορδά

Στα εκπτωτικά των BSB πρόκειται να βρεις το γούνινο παλτό που φόρεσε η Φαίη Σκορδά, το οποίο ολοκλήρωσε την απίστευτη εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Πρωινό.

Πρόκειται για το μακρυμάνικο παλτό με γούνα στις μανσέτες. Κλείνει μπροστά με ζώνη, έχει τσέπες, ενώ είναι σε κανονική γραμμή.

Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρες! Η Φαίη Σκορδά το συνδύασε με μπορντό στενό ψηλόμεσο παντελόνι, μουσταρδί τοπ και τζιν πουκάμισο. Επίσης στα BSB θα βρεις και μπουφάν μόνο με 80€.

BSB Φαίη Σκορδά παλτό

Σε έκπτωση το παλτό της Φαίης Σκορδά στην ιστοσελίδα των BSB

ΠΑΛΤΟ ΜΕ ΓΟΥΝΙΝΑ ΜΑΝΙΚΙΑ - Από 179,00€ μόνο με 143,20

BSB εκπτώσεις σε παλτό

Προκάλεσε φρενίτιδα η Φαίη Σκορδά με το ονειρικό BSB φόρεμα της

Φρενίτιδα προκάλεσε η Φαίη Σκορδά με ένα ονειρικό φόρεμα που φόρεσε στις διακοπές της. Θα το βρεις στην συλλογή των BSB και πρόκειται να το λατρέψεις.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού του ΑΝΤ1, λατρεύει την συγκεκριμένη εταιρία ένδυσης - υπόδησης και έχουμε δει να φοράει σε διάφορες εμφανίσεις της, επίσημες ή μη, - ακόμα και στην εκπομπή της - κομμάτια τους.

Χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας εντυπωσίασε.

Η Φαίη Σκορδά, φορούσε ένα απίστευτο κίτρινο πουά, ραντέ, μίντι φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ το οποίο και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις. Ταιριάζει τέλεια σε μαυρισμένες επιδερμίδες.

Ωστόσο η Φαίη Σκορδά έκανε και με το λευκό ολόσωμο μαγιό της σε παραλία της Χαλκιδικής. Κοστίζει 364 € και έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.

Φαίη Σκορδά BSB