Εκπτώσεις για λίγες ημέρες στα BSB - Μπουφάν από 80 ευρώ τώρα μόνο με...

Αυτή την προσφορά δεν πρέπει να την χάσεις...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκπτώσεις για λίγες ημέρες στα BSB - Μπουφάν από 80 ευρώ τώρα μόνο με...

Οι εκπτώσεις που θα βρεις στο online shop των BSB είναι μοναδικές. Όπως σε αυτό το δερμάτινο μπουφάν το οποίο από 80€ τώρα κοστίζει μόνο 56€.

Το συγκεκριμένο λόγω στιλ και χρώματος ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα, ακόμη και τα αθλητικά και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

Είναι μακρυμάνικο biker με δερμάτινο εφέ. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και έχει πλαϊνές τσέπες, αλλά και ένα εσωτερικό. Έχει εμπριμές φόδρα και είναι σε κανονική γραμμή.

Επίσης, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες το BSB μπλουζάκι της Φαίης Σκορδά.

Αυτό είναι το δερμάτινο μπουφάν των BSB που είναι σε έκπτωση

BIKER ΤΖΑΚΕΤ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΕΦΕ - Από 79,90€ μόνο με 55,90€

BSB δερμάτινο μπουφάν σε έκπτωση

Συνδύασε το εκπτωτικό μπουφάν των BSB με αυτό το τζιν παντελόνι της Φαίης Σκορδά

Στο πλατό του ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά περπάτησε φορώντας το πιο άνετο παντελόνι που μπορείς να βρεις και εσύ στα BSB. Ταιριάζε με όλα, σε όλες και θα γίνει το αγαπημένο σου.

Πρόκειται για το grace τζιν, σε ανοιχτό χρώμα που είναι πεντάτσεπο και κλείνει μπροστά με φερμουάρ και κουμπί. Έχει στενή γραμμή και μπορεί να φορεθεί και με ότι παπούτσι θελήσεις.

Συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά, καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα μακρυμάνικο τοπ με ρυθμιζόμενες σούρες στο μπροστινό μέρος, λάστιχο στις μανσέτες και λαιμόκοψη σε σχήμα V και ένα τζιν παντελόνι.

Το look της ολοκλήρωσε με ένα κολιέ - σταυρός με χρωματιστές πέτρες και δαχτυλίδια στους ίδιους χρωματισμούς, XDX και ένα ζευγάρι μοβ ψηλοτάκουνα μποτάκια από κροκό δέρμα, Olympic Stores.

Το τζιν παντελόνι της μπορέις να το βρεις εδώ και κοστίζει 79,90€

TAGS