Η Βίκυ Καγιά αντέγραψε! Εμφανίστηκε στο GNTM 3 με "κλεμμένο" σύνολο

Δείτε φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βίκυ Καγιά αντέγραψε! Εμφανίστηκε στο GNTM 3 με

Με "κλεμμένο" σύνολο εμφανίστηκε η Βίκυ Καγιά στο GNTM 3 και δεν γινόταν να μείνει ασχολίαστο ή να μην αποκαλυφθεί. Η παρουσιάστρια αντέγραψε το look θρύλου της μόδας.

Ο λόγος για την Victoria Beckham, η οποία έχει την ίδια μίνιμαλ και σικάτη αισθητική με την κριτή του ριάλιτι και αφήνουν τα looks χωρίς περιττά στοιχεία εντυπωσιασμού, όπως φανταχτερά κοσμήματα.

Οι δύο καλλονές λοιπόν, έκαναν τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό, δίνοντας την πιο hot εμφανίσεις για τις χειμωνιάτικες εξόδους, όταν φυσικά ανοίξουν τα μαγαζιά.

Δείτε και μόνοι σας:

Βίκυ Καγιά GNTM 3

Victoria Beckham Βίκυ Καγιά GNTM 3

Επίσης, η Βίκυ Καγιά προκάλεσε φρενίτιδα με το δερμάτινο παντελόνι της. Βες παρόμοιο στα Stradivarius και δεν θα το βγάζεις από πάνω σου.

Η Βίκυ Καγιά περπάτησε με φόρεμα 1.117 ευρώ - "Σεισμός" στο GNTM 3

Φόρεμα αξίας 1,117€ επέλεξε να φορέσει η Βίκυ Καγιά σε ένα από τα επεισόδια του GNTM 3 και όταν περπάτησε στα γραφεία του STAR, προκάλεσε "σεισμό" με την απίστευτη εμφάνιση της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο σε κάθε επεισόδιο του ριάλιτι μόδας, πραγματοποιεί τέλειες εμφανίσεις, οι οποίες αποσπούν τα καλύτερα σχόλια. Σε συνεργασία με το στιλίστα της, δημιουργούν μοναδικά looks.

Αυτό είναι το φόρεμα αξίας 1,117€ που φόρεσε η Βίκυ Καγιά στο STAR

Στο επεισόδιο του GNTM 3 της Δευτέρας, η Βίκυ Καγιά πραγματοποίησε μια από τις πιο φαντασμαγορικές εμφανίσεις της, επιλέγοντας ένα designer φόρεμα του σκανδιναβικού brand, 16ARLINGTON.

Πρόκειται για το στράπλες μίντι metallic φόρεμα σε μοβ χρώμα που διαθέτει ένα διακριτικό κόμπο στη μέση, το οποίο μπορείς να βρεις στο farfetch.com με 1,117€.

Βίκυ Καγιά GNTM 3 STAR φόρεμα

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα αγαπημένα μποτάκια όλων των γυναικών - Δικά σου με 75 ευρώ

Τα αγαπημένα μποτάκια όλων των γυναικών φόρεσε η Βίκυ Καγιά, τα οποία σίγουρα θα γίνουν και τα δικά σου αγαπημένα. Σου βρήκαμε που θα τα βρεις και κοστίζουν μόνο 75 €.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, λατρεύει τα παπούτσια, αφού είναι αυτά που ολοκληρώνουν ένα σύνολο και του δίνουν άλλον αέρα στιλιστικά. Η ίδια επιλέγει στιλ που της πηγαίνουν και της δείχνουν τέλεια τα πόδια της.

Η Βίκυ Καγιά, λοιπόν φόρεσε ένα απίστευτο μαύρο ζευγάρι μποτάκια από την εταιρία Migato, της οποία είναι και brand ambassador.

Πρόκειται για τα μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια, με print. Κοστίζουν 75 € και δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου.

Βίκυ Καγιά Migato μποτάκια