Δέσποινα Βανδή: Βόλτα στην Γλυφάδα - Βρήκαμε το τζιν παντελόνι της μόνο με 15.59 ευρώ

Κάντο και εσύ δικό σου σε σούπερ τιμή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δέσποινα Βανδή: Βόλτα στην Γλυφάδα - Βρήκαμε το τζιν παντελόνι της μόνο με 15.59 ευρώ

Η Δέσποινα Βανδή αποθανατίστηκε στην Γλυφάδα σε μια χαλαρή βόλτα, φορώντας ένα πολύ άνετο και μοδάτο τζιν παντελόνι. Εμείς ψάξαμε και το βρήκαμε και κοστίζει μόνο 15.59 ευρώ.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly εντόπισε και απαθανάτισε την γνωστή τραγουδίστρια στην περιοχή της Γλυφάδας.

Η Δέσποινα Βανδή που πριν λίγες μέρες «έριξε» το διαδίκτυο με μια φωτογραφία της, φαίνεται να απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο λόγω της καραντίνας για αυτό και βγήκε να χαλαρώσει κάνοντας μια ήσυχη βόλτα.

Επέλεξε να φορέσει ένα λιλά φούτερ, ένα τζιν φαρδύ παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και φυσικά την μάσκα προστασίας.

Εμείς ωστόσο, ψάξαμε και βρήκαμε το συγκεκριμένο τζιν της τραγουδίστριας στα Bershka και η τιμή του είναι απλά φοβερή καθώς κοστίζει από 25.99 μόνο 15.59 ευρώ!

Δέσποινα Βανδή παντελόνι

Δέσποινα Βανδή παντελόνι bershka

Δέσποινα Βανδή Γλυφάδα

Δέσποινα Βανδή: Βγήκε για εξωτερική γυμναστική παρά το τσουχτερό κρύο!

Η Δέσποινα Βανδή προσέχει πολύ το σώμα της και τη διατροφή της, πολύ συχνά μάλιστα μας δείχνει το τρόπο που γυμνάζεται. Έτσι και τώρα αν και με παγωνιά βγήκε στη εξοχή να αθληθεί παραβλέποντας το τσουχτερό κρύο.

Η τραγουδίστρια χρόνια τώρα δοκιμάζει διάφορες μορφές γυμναστικής για να έχει ένα δυνατό και υγιές σώμα και το καταφέρνει μια χαρά αφού πάντα είναι σε φόρμα. Μέσα από τον λογαριασμό της αυτή τη φορά μας αποκάλυψε πως ο γυμναστής της την δυσκόλεψε αρκετά και μάλιστα σε εξωτερικό χώρο ακόμα και η θερμοκρασία τις τελευταίες μέρες έχει πέσει πολύ.

Τίποτα όμως δεν πτοεί την Δέσποινα Βανδή "Είναι μια πολύ δύσκολη άσκηση που θέλει συγκέντρωση,focus και ήδη με έχει κουράσει αρκετά" ακούμε την τραγουδίστρια να λέει όσο ο γυμναστής της την εμψυχώνει.

Δείτε την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή:

γυμναστικη δεσποινα βανδη