Δέσποινα Βανδή: Η εντυπωσιακή φωτογραφία και το μήνυμα που έστειλε για την Πρωτοχρονιά

Για δείτε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Η εντυπωσιακή φωτογραφία και το μήνυμα που έστειλε για την Πρωτοχρονιά

H Δέσποινα Βανδή έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες μετά το συγκλονιστικό ντουέτο με την Άννα Βίσση. Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2020 η τραγουδίστρια με μια εντυπωσιακή φωτογραφία έστειλα το δικό της μήνυμα.

Πολλοί είναι αυτοί που με αφορμή τη νέα χρονιά που μπαίνει σε λίγες ώρες, θέλουν να πουν τις ευχές τους και να αφήσουν πίσω το 2020 που έφερε πολλές δυσκολίες.

Η Δέσποινα Βανδή πάντα λαμπερή έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία της : “Ας υποδεχθούμε το 2021 με καλή διάθεση κι ας ελπίσουμε πως του χρόνου τέτοια μέρα θα έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα της ζωής που θεωρούσαμε δεδομένη!”

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΔΝΉ ΕΥΧΈς

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: «Σπάνε» τη σιωπή τους μετά την συνεργασία τους - «Το θέλαμε πολύ...»

Λίγο μετά την πολυσυζητημένη συνεργασία τους, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή αποφάσισαν να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν για την «κόντρα» που είχε δημιουργηθεί πριν από χρόνια, ενώ εξήγησαν και πόσο πολύ ήθελαν να βρεθούν μαζί στη σκηνή.

Οι δύο τραγουδίστριες δημιούργησαν κανονικό ντόρο στη σκηνή αλλά και στα social media, καθώς ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν μαζί, ενώ με τις αναρτήσεις τους, έδωσαν οριστικό τέλος στις φήμες για την κόντρα τους.

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή μίλησαν στην εκπομπή Ευτυχείτε μετά από το τέλος του J2US και αναφέρθηκαν στον τρόπο με τον οποίο συνεργάστηκαν.

«Εσείς ζείτε τις ιστορικές στιγμές. Εμείς τις νιώσαμε. Ήταν πολύ ωραίο αυτό που συνέβη. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα σε αυτό το λαμπερό πάρτι της τηλεόρασης. Και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα. Συναντηθήκαμε γιατί το θέλαμε και οι δυο πάρα πολύ.

Το θέλαμε ειλικρινά. Εμείς δεν είχαμε ποτέ τίποτα. Ήταν κάποιες ίντριγκες που τις πυροδότησαν κάποια πράγματα που ο κόσμος μπορεί να τα έχει ανάγκη. Εμείς δεν τα έχουμε ανάγκη. Σήμερα τη συνάντησή μας τη βρήκα γοητευτική και γλυκιά» είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Βίσση.

«Χάρηκα πάρα πολύ που συναντήθηκα με την Άννα. Και η αλήθεια είναι πως από το πρώτο λεπτό που συναντηθήκαμε στο σπίτι του Νίκου αισθάνθηκα τρομερή οικειότητα. Καμία δυσκολία στην επικοινωνία. Τη θαυμάζω, όπως τη θαύμαζα και χρόνια και απόλαυσα πάρα πολύ αυτή τη στιγμή που ήρθε» δήλωσε από την πλευρά της η Δέσποινα Βανδή.