Φρενίτιδα στα BSB με το μίνι πετρόλ φόρεμα της Φαίης Σκορδά

Χειμωνιάτικο φόρεμα που μυρίζει... καλοκαίρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φρενίτιδα στα BSB με το μίνι πετρόλ φόρεμα της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, είναι λάτρης της αγαπημένης εταιρίας των BSB και σχεδόν καθημερινά στο Πρωινό επιλέγει κομμάτια της συλλογής. Πριν από λίγες ημέρες, η λαμπερή παρουσιάστρια, φόρεσε ένα μίνι γαλάζιο φόρεμα, που προκαλεί φρενίτιδα.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα, πετρόλ, μίνι, με λάστιχο από σούρες στο μπούστο, τετράγωνη λαιμόκοψη, μακριά μανίκια με ελαστικότητα.

Το look της που έφερε την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι custom made, over the knee μπότες, δερμάτινες, μπρονζέ, μεταλλικές, με την υπογραφή, Bilero.

Φαίη Σκορδά φόρεμα BSB

Αυτό είναι το φόρεμα της Φαίης Σκορδά από τα BSB

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το μίνι φόρεμα, με λάστιχο από σούερ στο μπούστο, τετράγωνη λαιμόκοψη, μακριά μανίκια και κρεπ υφή. Επίσης, έχει κανονική εφαρμογή και είναι ελαστικό.

Εκτός από πετρόλ χρώμα, θα το βρεις και σε μαύρο!

Μίνι φόρεμα με σούρες στο μπούστο - Από 59,90€ μόνο με 29,95€

BSB μίνι φόρεμα με σούρες

Να σημειώσουμε πως αυτή δεν είναι η μοναδική εμφάνιση της Φαίης Σκορδά από τα BSB που εντυπωσίασε. Έχει φορέσει και ένα μοχέρ πουλόβερ, άκρως χουχουλιάρικο για το χειμώνα.

Με μωβ πλεκτό από τα BSB η Φαίη Σκορδά - Κοστίζει 59,90 ευρώ

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το πιο στιλάτη μωβ φούτερ από τη νέα συλλογή των καταστημάτων BSB. Το πλεκτό αυτό κοστίζει 59,90€.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει, είτε το κάνει με απλά και καθημερινά ρούχα, είτε σε πιο επίσημες εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά πόζαρε στο πλατό του Πρωινού φορώντας το πιο στιλάτο πουλόβερ σε μωβ απόχρωση. Μάλιστα δε δίστασε να το συνδυάσει και μωβ μπότες για μία πιο έξτρα πινελιά στο στιλ της. Δείτε εδώ και ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά πλεκτό BSB

Όπως σου είπαμε το πλεκτό αυτό κοστίζει 59,90€ και βγαίνει σε δύο μοντέρνες αποχρώσεις. Μπορείς αν θέλεις να το κάνεις δικό σου εδώ.