Με ολόχρυση φούστα στο Ηρώδειο - Η εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη που μαγνήτισε τα βλέμματα

Πιο κομψή από ποτέ η σύζυγος του πρωθυπουργού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με ολόχρυση φούστα στο Ηρώδειο - Η εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη που μαγνήτισε τα βλέμματα

Το βράδυ της Δευτέρας (27/9) η Μαρέβα Μητσοτάκη βρέθηκε στο Ηρώδειο, μαζί με τη Μαρία Κανελλοπούλου και τον Κώστα Σάκκαρη και το look της κατάφερε να κλέψει όλες τις εντυπώσεις.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού έλαμψε με την εμφάνισή της για ακόμα μία φορά, καθώς επέλεξε να φορέσει μία ολόχρυση φούστα σε συνδυασμό με ένα χακί τοπ με έναν ώμο και ίσια δερμάτινα σανδάλια.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη πραγματοποίησε μάλιστα την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την εμπλοκή του ονόματος της στο σκάνδαλο του Efood.

Η εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη στο Ηρώδειο

Μαρέβα Μητσοτάκη Ηρώδειο

H casual εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη με κοντό σορτσάκι

Η κυριακάτικη βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη, της συζύγου του Μαρέβας και της μικρότερης κόρης τους Δάφνης στο κέντρο της Αθήνας με ένα πιο χαλαρό, σπορτίφ look όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, μας εντυπωσίασε, όπως και τους δεκάδες περαστικούς που έβλεπαν τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του φορώντας απλώς τα t-shirts τους, τα αθλητικά τους παπούτσια και τα αγαπημένα τους τζιν.

Μάλιστα, η Μαρέβα Μητσοτάκη εκτός από τη βερμούδα της, φορούσε τα άνετα παπούτσια πεζοπορίας που συχνά φορά και στις εκδρομές τους στα ορεινά των Χανίων. Το ζευγάρι είχε μόλις επιστρέψει από το διήμερο επίσημο ταξίδι στη Θράκη.

Ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί να κατηφορίζουν από το διαμέρισμα τους στον Λυκαβηττό, έκαναν μια στάση σε ένα καφέ και συνέχισαν τη βόλτα τους στα σοκάκια του Κολωνακίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα δεν σταμάτησε σε όλη τη διαδρομή να έχει στην αγκαλιά του την κόρη του, ενώ εντύπωση μας έκανε η μάσκα προστασίας που έγραφε «Σαμοθράκη», δώρο των τοπικών παραγόντων από την επίσκεψή του στον Έβρο.

Κυριάκος Μητσοτάκης κόρη

κόρη Μαρέβας Μητσοτάκη

Η μεγάλη αδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κόρη του!

Σε μία από τις στάσεις του ο πρωθυπουργός αποφάσισε να κάνει το χατίρι στη Δάφνη και να αγοράσει σε εκείνη και στη μητέρα της παγωτό, ενώ ο ίδιος προτίμησε να μην ξεφύγει από το αυστηρό πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί. Είναι γνωστό άλλωστε πως όσο βαρύ και αν είναι το πρόγραμμά του στο Μέγαρο Μαξίμου, πάντα είτε νωρίς το πρωί είτε αργά το βράδυ ξεκλέβει λίγο χρόνο για να κάνει τη γυμναστική του. Δυστυχώς, όμως, δεν υπάρχει χρόνος πια για το αγαπημένο του μπάσκετ με τους φίλους του.