Σε έκπτωση τα συγκλονιστικά μαύρα μποτάκια που φόρεσε στο The Voice η Έλενα Παπαρίζου

Κορίτσια τρέξτε να προλάβετε! Από 219 ευρώ το έριξαν στα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε έκπτωση τα συγκλονιστικά μαύρα μποτάκια που φόρεσε στο The Voice η Έλενα Παπαρίζου

Σε κάθε της εμφάνιση τραβάει τα βλέμματα! Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο της ελληνικής showbiz και διαθέτει αναλογίες που μαγνητίζουν.

Πριν από λίγα lives στο The Voice (δείτε εδώ τα Highlights του χθεσινού επεισοδίου) έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση με μια μίνι φούστα σκακιέρα, t-shirt και κάτι απίστευτα μαύρα μποτάκια!

Το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε τα συγκλονιστικά αυτά παπούτσια και... κορίτσια είναι σε έκπτωση 10% αυτή την στιγμή!

Θα τα βρείτε στην εταιρεία Nak.

Στα εκπτωτικά της Nak το μποτάκι της Έλενας Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου μποτάκι The voice

Έρχεται η Black Friday

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την black friday. Μεγάλες αλυσίδες του λιανεμπορίου, αλλά και μικρά εμπορικά καταστήματα προετοιμάζονται με στόχο να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό με μεγάλες εκπτώσεις.

Ως «Μαύρη Παρασκευή» ορίζεται συνήθως η 4η Παρασκευή του Νοεμβρίου, αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών (28/11). Ετσι, φέτος η εν λόγω ημέρα θα είναι στις 26 Νοεμβρίου. Εκεί, οι καταναλωτές θα μπορέσουν να βρουν προϊόντα όλων των κατηγοριών σε χαμηλότερες τιμές, έως και με έκπτωση 80%.

Black Friday 2021 Πότε πέφτει φέτος

10+2 οδηγίες για τους καταναλωτές την Black Friday

Επιπλέον, καλούσε τους πολίτες να ελέγχουν αν κατά τη Black Friday τα ηλεκτρονικά καταστήματα παρέχουν τις εξής πληροφορίες:

  • 1) Η ταυτότητα του προμηθευτή (πλήρης εταιρική επωνυμία, τηλέφωνα επικοινωνίας, email, ταχυδρομική διεύθυνση, ΑΦΜ και αριθμό ΓΕΜΗ).
  • 2) Τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος.
  • 3) Η συνολική τιμή του προϊόντος (συμπεριλαμβανομένων φόρων, επιβαρύνσεων, εξόδων αποστολής, τυχόν έξοδα σε περίπτωση επιστροφής κλπ). Επιβεβαιώστε ότι η τιμή που καλείστε να πληρώσετε ταυτίζεται με αυτήν που δηλώνεται στην ιστοσελίδα.Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στην περίπτωση που ένα προϊόν πωλείται σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή και να αποφεύγετε τις προσφορές που εμφανίζονται σε αναδυόμενα παράθυρα, αν προέρχονται από άγνωστους ιστοτόπους.
  • 4) Η διαθεσιμότητα, ο τρόπος πληρωμής και αποστολής του προϊόντος. Επισημαίνεται ότι οι συναλλαγές μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας προσφέρουν περισσότερες δικλείδες ασφαλείας για τον καταναλωτή σε περίπτωση που η επιχείρηση δεν παραδώσει το προϊόν, έναντι της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • 5)Το δικαίωμα αναιτιολόγητης, αζήμιας υπαναχώρησης και επιστροφής του προϊόντος εντός 14 ημερών από την παραλαβή του, καθώς και η πολιτική επιστροφής των προϊόντων της επιχείρησης σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος αυτού.
  • 6) Ο σύνδεσμος ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών (πανενωσιακή πλατφόρμα ΗΕΔ).
  • 7) Πληροφορίες ασφάλειας του ιστότοπου: εμφάνιση εικονιδίου ασφάλειας, δηλ. μια κλειδαριά πάνω αριστερά στον browser, ηλεκτρονική διεύθυνση που ξεκινά με https://).