Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

The Voice - highlights 14/11: Στα... "μαχαίρια" Ρουβάς και Αργυρός

Όσα είδαμε χθες

The Voice - highlights 14/11: Στα...
TV24 15.11.2021 08:31
Από Ελένη Ζουγανέλη

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 14/11 επεισόδιο του The Voice. Είδαμε ξανά στην σκηνή την Ελεονώρα Ζουγανέλη, ενώ Ρουβάς και Αργυρός έβγαλαν "μαχαίρια" για παίκτρια.

Τα 14/11 highlights του The Voice

Ξανά στη σκηνή η Ελεονώρα Ζουγανέλη - Ξεσήκωσε τους πάντες με το ζεϊμπέκικό της

Στη φάση των knockouts βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Voice και στο 14/11 επεισόδιο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ζήτησε την βοήθεια της πρώην κριτή και καλής του φίλης, της Ελεονώρας Ζουγανέλη, η οποία πριν μερικές μέρες είχε εμφανιστεί ξανά στο σόου.

Οι δυο καλλιτέχνες λοιπόν βρέθηκαν στη σκηνή του μουσικού τάλεντ σόου και ξεσήκωσαν τους πάντες με τα τραγούδια τους. Μάλιστα, όταν ο Κωνσταντίνος ερμήνευσε το κομμάτι «Αθήνα μου» και η Ελεονώρα αποφάσισε να χορέψει ζεϊμπέκικο!

Ο Σάκης Ρουβάς έτρεξε φυσικά να της χτυπήσει παλαμάκια και όλοι την απoθέωσαν για τον χορό της!

Στα "μαχαίρια" Αργυρός - Ρουβάς

Στη σκηνή του The Voice εμφανίστηκε η Αμαλία Ποθητάκη, η Φανή Μελεμένη και ο Γιώργος Πάττας. Και οι τρεις είναι παίκτες της Έλενας Παπαρίζου, ωστόσο επέλεξε να συνεχίσει με τον Γιώργο.

Στη σκηνή, λοιπόν, έμειναν οι δύο κοπέλες. Το «steal» ήρθε άμεσα από την πλευρά του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος σηκώθηκε όρθιος και ανακοίνωσε ότι επιλέγει την Αμαλία. Και εκεί ξεκίνησαν όλα.

Στο.. λεπτό έκανε «steal» και ο Σάκης Ρουβάς και το παιχνίδι, όπως εξήγησε ο Γιώργος Λιανός, πήρε άλλη τροπή. Όμως επέλεξε την Φανή.

Έτσι έχουν διαμορφωθεί οι ομάδες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Voice: Τα "έχωσε" ο Ρουβάς στον Αργυρό - «Θα μας αφήσεις να κάνουμε τίποτα φέτος;»

The Voice: «Πανζουρλισμός» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ως κριτή - "Έχω χάσει το μυαλό μου"

Share