The Voice: Επέστρεψαν στον τόπο του "εγκλήματος" η Ζουγανέλη και ο Μαραβέγιας

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Voice: Επέστρεψαν στον τόπο του

Μετά από την ολοκλήρωση των blind auditions στο The Voice -Δείτε εδώ highlights, σειρά έχουν τα knockouts. Μέσα σε όλα οι κριτές ετοιμάστηκαν προκειμένου να πάρουν τις δυσκολότερες αποφάσεις. Ωστόσο, ζήτησαν τη βοήθεια έμπειρων συναδέλφων τους για να κάνουν τις σωστές επιλογές για την ομάδα τους.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά υπήρξαν δυο ιδιαίτερες επιστροφές στο μουσικό show καθώς η Ελεονώρα Ζουγανέλη βρέθηκε στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού ενώ από την άλλη ο Πάνος Μουζουράκης υποδέχτηκε τον Κωστή Μαραβέγια.

Οι δύο πρώην κριτές του σόου φάνηκαν άνετοι που βρέθηκαν και πάλι στον τόπο του "εγκλήματος" και βοήθησαν τα παιδιά να σταθούν επάξια στα knockouts προκειμένου να διεκδικήσουν μία θέση στην ομάδα των coaches τους.

Η εμφάνιση Ζουγανέλης - Μαραβέγια στο The Voice

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στα knockouts

Το βράδυ της Κυριακής 7/11 άλλο ένα επεισόδιο του The Voice ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός άνοιξε την λαμπερή βραδιά καλωσορίζοντας τόσο τους τηλεθεατές όσο και το νέο μέλος που "εισέβαλλε" στο μουσικό show.

Μετά από την οικειοθελής αποχώρηση της Λάουρας Νάργες από το The Voice, η Βάλια Χατζηθεοδώρου αναλαμβάνει πλέον τα social media και τα backstage του The Voice. Η ίδια μεταξύ άλλων έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο talent show, καλωσορίζοντας με τη σειρά της, τους coaches αλλά και τους τηλεθεατές.

«Πόσο χαίρομαι που είμαι μαζί σας φέτος; Είναι τεράστια η χαρά μου. Θα έχω τα social media, θα είμαι και στο backstage, θα πιάνουμε τον παλμό της βραδιάς».