The Voice - highlights 6/11: Πήγε να βυθιστεί το καταμαράν του Ρουβά! «Έμπαινε νερό, βάλαμε στα παιδιά σωσίβια»

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice - highlights 6/11: Πήγε να βυθιστεί το καταμαράν του Ρουβά! «Έμπαινε νερό, βάλαμε στα παιδιά σωσίβια»

Αποκαλύψεις έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice, ενώ μοναδικές φωνές πέρασαν στην επόμενη φάση. Ωστόσο, ένας τραγουδιστής ενόχλησε πολύ τον Σάκη Ρουβά. Τι συνέβη; Πότε από την άλλη θα γίνει ο τελικός;

Τα 6/11 highlights του The Voice

H ενόχληση του Σάκη Ρουβά με διαγωνιζόμενο

Ο Κυριάκος Δεσπότης ερμήνευσε Βασίλη Παπακωνσταντίνου, με τον Σάκη Ρουβά να μιλάει ξεκάθαρα για μίμηση και για πως δεν το βρίσκει σωστο, αφού ο κάθε καλλιτέχνης πρέπει να έχει τον χαρακτήρα του.

Ο κριτής έχει κάνει λόγο και στο παρελθόν για πολλά παιδιά, που προσπαθούν στα πρώτα τους βήματα να πάρουν στοιχεία από καλλιτέχνες κάτι που θεωρεί απόλυτα λανθασμένη την "τακτική" αυτή.

Η αποκάλυψη του Ρουβά για το καταμαράν του

Ο Κρίστιαν, που ερμήνευσε Elvis Prisley, φαίνεται να ήταν παλιός γνώριμος του Σάκη Ρουβά, καθώς είχαν κάνει διακοπές μαζί το καλοκαίρι. Μάλιστα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι η κόρη του η Αριάδνη έχει τρελαθεί μαζί του.

«Περίμενα να τραγουδήσεις κάτι από αυτά που τραγουδούσες στις διακοπές. Εγώ έχω ένα καταμαράν, που κάνω διακοπές με την οικογένεια μου το καλοκαίρι. Ο Christian είναι skipper και είναι εκείνος, που έχει πάρει τα μυαλά της κόρης μου της Αριάδνης, Δεν τραγούδησες τόσο καλά όσα τραγουδούσες το καλοκαίρι. Αλλά είσαι πάρα πολύ καλός. Είμαστε στην Κύθνο και έχει 5 με 6 μποφόρ και μας χαλάει μια από τις δυο μηχανές και έμπαινε όλο το νερό μέσα, και στην μπροστινη πλευρά κάθονται τα παιδιά και έβαλαν στα παιδιά σωσίβια και τα έβαλαν μέσα. Εκεί δεν είχες κανένα άγχος. Εγώ σε άκουσα να τραγουδάς, σου είπα να έρθεις εδώ και σε περίμενα, θέλουμε όμως πολύ δουλειά. Σε θυμάμαι διαφορετικά, αλλά θα τα φτιάξουμε όλα»

Γονάτισε σε παίκτρια ο Σάκης

Ο λόγος για τη νεαρή Ιόλη η οποία μάγεψε με την ερμηνεία της και έκανε τους coaches να ριχτούν στη μάχη για τη διεκδίκησή της!

Η Ιόλη έδειξε να το απολαμβάνει και ειδικά όταν ο Σάκης Ρουβάς έριξε όλη τη γοητεία του για να την πείσει να πάει στην ομάδα του και έφτασε σε σημείο να γονατίσει στα πόδια της.