Με γούνινο καπέλο και ασορτί πανωφόρι - Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο Παρίσι που τράβηξε τα βλέμματα

Ένα από τα looks που ξεχώρισαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με γούνινο καπέλο και ασορτί πανωφόρι - Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο Παρίσι που τράβηξε τα βλέμματα

Η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να ξεφύγει λίγο από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και έτσι πραγματοποίησε ένα ταξίδι στο Παρίσι μαζί με τον Βλάση Χολέβα (δείτε εδώ την κοινή τους φωτογραφία από τη γαλλική πρωτεύουσα).

Τις τελευταίες μέρες, η Μαρίνα Πατούλη είναι εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά από τα ντυσίματα που επέλεξε για την εξόρμησή της στο Παρίσι.

Ένα από αυτά που μας τράβηξαν την προσοχή ήταν το ντύσιμο που επέλεξε για την επίσκεψή της στον Πύργο του Άιφελ. Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη έβαλε ένα απλό τζιν παντελόνι, το οποίο συνδύασε με μία μπεζ γούνα και ένα ασορτί γούνινο καπέλο. Εννοείται από το look της δεν έλειπαν τα μαύρα γυαλιά και το έντονο χρώμα κραγιόν.

H εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη με το γούνινο καπέλο

Μαρίνα Πατούλη Παρίσι

Οι πρώτες δηλώσεις Μαρίνας Πατούλη και Βλάση Χολέβα μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι - «Αφού με ανέχεται...»

Μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσης Χολέβας γύρισαν στην Ελλάδα και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις σχετικά με το λόγο του ταξιδιού που πραγματοποίησαν. Οι δυο συνεργάτες μάλιστα, απάντησαν στο τι συμβαίνει ανάμεσα τους. Αν τελικά είναι ζευγάρι ή όχι.

«Ξεποδαριαστήκαμε για να διαλέξει υφάσματα η Μαρίνα» είπε χαρακτηριστικά αρχικά ο σχεδιαστής. Στη συνέχεια, η αγαπημένη Μαρίνα ρωτήθηκα αν είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

«Είμαστε πάρα πολύ καλοί συνεργάτες, έχουμε εξαιρετική επικοινωνία, πολύ καλό χιούμορ. Αυτό μπορώ να σας πω. Αφού με ανέχεται ταιριάζουμε» είπε ενώ για τον Άγιο Βαλεντίνο σχολίασε: «Αυτή την εμπορική γιορτή τη σιχαίνομαι».