Χαμός στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 με το φόρεμα αξίας 840 ευρώ που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια

Εσύ θα το βρεις σε έκπτωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 με το φόρεμα αξίας 840 ευρώ που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz που ξέρει να ντύνεται. Μαζί με τους συνεργάτες της επιλέγουν ρούχα που την βοηθούν να αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της - που διατηρεί με κόπο - αλλά και φωτίζουν το πρόσωπο της.

Πολλές φορές μάλιστα την έχουμε δει στο πλατό του Ρουκ Ζουκ να φοράει μέχρι και ρούχα Zara. Ωστόσο, αρκετές φορές επιλέγει και πιο ακριβά κομμάτια.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα φόρεσε ένα φόρεμα αξίας 840 ευρώ, από την εταιρία Zeus n dione. Ωστόσο, πλέον το εν λόγω φόρεμα βρίσκεται σε έκπτωση και μπορείς να το αγοράσεις με 420 ευρώ.

Zeus and Dione Ζέτα Μακρυπούλια Ρουκ Ζουκ

Αυτό είναι το φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια από το Zeus n Dione

Πρόκειται για το μίντι πλισέ φόρεμα εμπνευσμένο από τη λαογραφική φορεσιά 'Δήμητα'

Zeus and Dione φόρεμα Ζέτα Μακρυπούλια

Από 398 ευρώ τώρα μόνο 199 - Ξεπουλάει σαν τρελή στις εκπτώσεις η ολόσωμη φόρμα που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια

Είναι μια από τις πιο κομψές γυναίκες της ελληνικής showbiz και φροντίζει να το αναδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση. Σε πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια, επέλεξε μια υπέροχη μαύρη jumpsuit που μάλιστα βρίσκεται και σε έκπτωση αυτή την στιγμή που μιλάμε.

Η ολόσωμη φόρμα είναι Mi-Ro και κοστίζει 199 ευρώ (από 398 ευρώ). Το υπέροχο κομμάτι είναι stylish & glam και είναι τέλειο για πρώτη αγορά της χρονιάς.

Έχει puff sleeves, V neckline, μεγάλη ζώνη στη μέση, wide leg παντζάκια και μεταλιζέ ύφασμα. Η εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα είναι ιδανική για formal εμφανίσεις και εντυπωσιακά looks.