Στα στούντιο του ΑΝΤ1 με κόκκινο φόρεμα 441 ευρώ η Ζέτα Μακρυπούλια - Με αποκαλυπτικό σκίσιμο

Η εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στα στούντιο του ΑΝΤ1 με κόκκινο φόρεμα 441 ευρώ η Ζέτα Μακρυπούλια - Με αποκαλυπτικό σκίσιμο

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία γυναίκα που κάνει καθημερινά στον ΑΝΤ1 πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις. Και ενώ πολλές φορές τη βλέπουμε να επιλέγει οικονομικά σύνολα, ακόμα και από τα Zara, αυτή τη φορά, διάλεξε ένα φοβερό κόκκινο φόρεμα αξίας 441€.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε το συγκεκριμένο φόρεμα για το special κυριακάτικο επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ και η εμφάνισή της ήταν αυτή που κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Το συγκεκριμένο ρούχο, είναι του γνωστοί οίκου μόδας Miro, και η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να το φορέσει σε κόκκινο χρώμα, ιδανικό για το ξεχωριστό επεισόδιο. Μάλιστα επέλεξε να το συνδυάσει με χρυσά κοσμήματα τα οποία τόνιζαν με τον καλύτερο τρόπο το look της ενώ τα μαλλιά της τα έπιασε πίσω για να φαίνεται το ξεχωριστό κόψιμο του ρούχου.

Το κόκκινο φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε η Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

ΑΝΤ1: Ατύχημα για την Ζέτα Μακρυπούλια στο πλατό του Ρουκ Ζουκ

Έπειτα τα ευχάριστα νέα που έσκασαν μετά το χωρισμό της, ένα ατυχηματάκι είχε η Ζέτα Μακρυπούλια στο πλατό του Ρουκ Ζουκ, το οποίο το πήρε με χιούμορ. Συγκεκριμένα, στο τηλεπαιχνίδι βρέθηκαν γνώρισμα πρόσωπα της και δεν δίστασε να το αποκαλύψει...

«Εμένα τώρα με ξέρετε, ψέματα δεν θα σας πω. Τα ξέρω εγώ κάποια από αυτά τα παιδιά, έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν γιατί είναι άνθρωποι του θεάτρου. Άννα μου, καλά τα λέω; Κοιτούσα τις ομάδες και λέω "κάπου τα ξέρω εγώ αυτά τα παιδιά"», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Λίγο μετά και αφού πήγε να ξεκινήσει το παιχνίδι τους, με μια κίνηση της το ματάκι που φορούσε στο χέρι της έσπασε και έπεσε στο πάτωμα, όταν το συνειδητοποίησε απευθύνθηκε στους συνεργάτες της.

«Τι είναι αυτό; Έσπασε το ματάκι; Το μάτι παιδιά... Ευτυχώς έχουμε κι άλλο, γούρι, γούρι», είπε μεταξύ άλλων η Ζέτα Μακρυπούλια.