Στα Zara με 25,95 ευρώ η πλεκτή μίντι φούστα της Ζέτας Μακρυπούλια

Βγαίνει σε 2 χρώματα για να διαλέξεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Zara με 25,95 ευρώ η πλεκτή μίντι φούστα της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια όπως έχουμε παρατηρήσει, στην εκπομπή της, Ρουκ Ζουκ, πολλές φορές μαζί με το στιλίστα της, επιλέγει και φοράει ρούχα από τα Zara. Όπως πρόσφατα που εντυπωσίασε με την μίντι πλεκτή φούστα της η οποία κοστίζει 25,95€.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα και κάθε φορά "μαγεύει" με τις εμφανίσεις της. Ειδικά όταν φόρεσε φόρεμα αξίας 162€.

Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε λοιπόν ο στιλίστας της, πίσω από τις κάμερες. Είδαμε την Ζέτα Μακρυπούλια να φοράει μια απίστευτη, στενή μίντι φούστα η οποία αναδείκνυε άψογα την γυμνασμένη σιλουέτα της.

Αυτή είναι η φούστα της Ζέτας Μακρυπούλια από τα Zara

Την συγκεκριμένη φούστα λοιπόν θα βρεις στη νέα συλλογή των Zara και ταιριάζει τέλεια με το μπλουζάκι - ζακετάκι με το οποίο είναι ασορτί.

Ζέτα Μακρυπούλια Zara φούστα

ΠΛΕΚΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΜΙΝΤΙ - 25,95 €

Μίντι φούστα Zara

Με λιγότερο από 20 ευρώ στα Zara το παντελόνι της Ζέτας Μακρυπούλια

Σε μία από τις προηγούμενες εκπομπές της, η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να φορέσει ένα απίστευτο παντελόνι, το οποίο αυτή τη στιγμή μπορείς να βρεις στα καταστήματα Zara με λιγότερο από 20 ευρώ, καθώς βρίσκεται σε έκπτωση.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια καθημερινά επιλέγει πολύ μοντέρνα looks για την εκπομπή της, τα οποία μπορούν να φορεθούν άνετα από μία γυναίκα, είτε στη δουλειά είτε σε κάποια έξοδό της.

Αυτή τη φορά, φόρεσε ένα καφέ δερμάτινο παντελόνι ψηλόμεσο, με ζώνη στη μέση και το συνδύασε με το πιο κλασικό και must λευκό πουκάμισο, που έχουμε όλοι στην ντουλάπα μας. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι αυστηρές λευκές γόβες οι οποίες της έδωσαν ύψος και «έδεσαν» τα κομμάτια με τον καλύτερο τρόπο.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα αντίστοιχο παντελόνι στα Zara, το οποίο σίγουρο δε θα έπρεπε να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το σετάρεις άνετα με πολλά ρούχα από την ντουλάπα σου, ακόμα και με αυτό το υπέροχο μπουφάν που εντοπίσαμε στα Zara. Δες το εδώ και θα σου πάρει κι εσένα το μυαλό!

Αυτό είναι το παντελόνι της Ζέτας Μακρυπούλια που θα βρεις στα Zara

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και αποτελεί ένα κομμάτι που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου όλο το χειμώνα. Άνετο και στιλάτο θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Ζέτα Μακρυπούλια παντελόνι Zara

Όπως σου είπαμε το παντελόνι αυτό βρίσκεται σε έκπτωση και έτσι αυτή τη στιγμή μπορείς να το βρεις μόνο με 15,99€. Θα μπορέσεις να το κάνεις δικό σου εδώ, πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς μένουν μόνο λίγα κομμάτια και σε λίγο μπορείς να εξαντληθεί!