Ευχάριστα νέα για τη Ζέτα Μακρυπούλια λίγους μήνες μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η επίσημη ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τη Ζέτα Μακρυπούλια λίγους μήνες μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μπορεί το καλοκαίρι που πέρασε να μην ήταν και τόσο εύκολο για τη Ζέτα Μακρυπούλια, μιας και έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο για την παρουσιάστρια.

Το Ρουκ Ζουκ, σημειώνει μεγάλη επιτυχία καθημερινά στην τηλεθέαση και την ίδια στιγμή, ο σταθμός δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στη Ζέτα Μακρυπούλια, αναθέτοντάς της έναν νέο ρόλο.

Συγκεκριμένα, από εδώ και στο εξής, θα βλέπουμε το Ρουκ Ζουκ και κάθε Κυριακή βράδυ, σε ένα special επεισόδιο, το οποίο γίνεται για καλό σκοπό.

Η ανακοίνωση για το Ρουκ Ζουκ και τη Ζέτα Μακρυπούλια

Κάθε Κυριακή στις 20:00 το «Ρουκ Ζουκ Special» έρχεται να… ρουκζουκάρει τα βράδια μας για φιλανθρωπικό σκοπό, ενισχύοντας το «Make A Wish» και το «Χαμόγελο του Παιδιού». Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου η βραδιά και οι καλεσμένοι είναι… special!

Η ομάδα «Το Σεσουάρ», με τους Δανάη Μιχαλάκη, Τζένη Θεωνά, Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο και Χάρη Χιώτη, μονομαχεί με την ομάδα «Σαλεμένο Σουξέ» των Γιώργου Σουξέ, Ιωάννη Απέργη, Νικορέστη Χανιωτάκη, Γεράσιμου Σκαφιδά, Μαρίας Κορινθίου και Ισιδώρας Δωροπούλου και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!

Το «Ρουκ Ζουκ Special» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 20:00 με ένα επεισόδιο που τα έχει όλα: πολύ γέλιο, μοναδικές ατάκες, ασταμάτητα πειράγματα, κέφι, αποκαλύψεις μικρών και μεγάλων μυστικών, αλλά και πάθος για τη νίκη. Με ασταμάτητη ενέργεια, ανεβασμένη διάθεση και πολύ χιούμορ, οι καλεσμένοι του «Ρουκ Ζουκ Special» βάζουν ακουστικά, χτυπούν ρεκόρ πόντων και παίζουν για καλό σκοπό, για το «Make A Wish».

Το πιο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, με την Ζέτα Μακρυπούλια, έρχεται να μας ταξιδέψει στον κόσμο της ψυχαγωγίας και την Κυριακή!

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Ρουκ Ζουκ μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε

Το 20/10 επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων (δείτε εδώ το απόσπασμα και το γιατί) και ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 εντός ολίγων ωρών δημοσίευσε ανακοίνωση ώστε να... λύσει το όλο ζήτημα.

Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί.