Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σκάνδαλο με την Ζέτα Μακρυπούλια και τον ΑΝΤ1 - Ενδεχόμενο δικαστικής διαμάχης

Λόγω περιστατικού που σημειώθηκε στο Ρουκ Ζουκ

Σκάνδαλο με την Ζέτα Μακρυπούλια και τον ΑΝΤ1 - Ενδεχόμενο δικαστικής διαμάχης
TV24 20.10.2021 10:19
Από Youweekly Team

Αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση βρίσκονται η Ζέτα Μακρυπούλια και ο ΑΝΤ1, με την παρουσιάστρια και το σταθμό να βλέπουν την πιθανότητα δικαστικής διένεξης, λόγω φράσης που ακούστηκε στο «Ρουκ Ζουκ».

Όπως αναφέρεται στο sdna.gr, έντονος εκνευρισμός υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ που απέστειλαν εξώδικο στον ΑΝΤ1, δίνοντας περιθώριο 48 ωρών στον τηλεοπτικό σταθμό ώστε να απολογηθεί για την κατάπτυστη, όπως σημειώνουν, αναφορά που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια εκπομπής τους. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του εξωδίκου, επισημαίνει πως επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Τι ήταν αυτό όμως που έφερε εκνευρισμό στις τάξεις του ΠΑΟΚ; Ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισαν ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη μέσα από τηλεπαιχνίδι του καναλιού, σχετιζόμενο άμεσα με τη λέξη... Βουλγαρία!

Συγκεκριμένα, κατά την προβολή σε μαγνητοσκόπηση της εκπομπής-τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ», που βιώνει τεράστια τηλεοπτική επιτυχία με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια, και η οποία έχει ως αντικείμενο την εύρεση λέξης μετά από περιγραφή στην οποία προβαίνει ο κάθε διαγωνιζόμενος, και ενώ η προς ανεύρεση λέξη ήταν η «Βουλγαρία», ένας διαγωνιζόμενος έδωσε ως λέξη περιγραφής στον συμπαίχτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ» και ακολούθως ο συμπαίχτης του είπε τη λέξη... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Διαβάστε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το περιστατικό!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Κοκάλωσε" η Ζέτα Μακρυπούλια στον αέρα του Ρουκ Ζουκ - Η ατάκα παίκτη που χρειάστηκε "μπιπ"

Τεράστιο και αξίας 500.000 ευρώ - Αυτό είναι το σπίτι όπου ξεπερνά τον Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια

Share