Σέξι με σούπερ μίνι φόρεμα στους δρόμους του Λος Άντζελες η Rihanna

Μαγνητίζει τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σέξι με σούπερ μίνι φόρεμα στους δρόμους του Λος Άντζελες η Rihanna

Η Rihanna, η οποία όπως φημολογείται έχει αρραβωνιαστεί, ετοιμάζεται να γίνει μανούλα, όπως ανακοίνωσε δημόσια με την φωτογραφία της στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τον ASAP Rocky, και έκτοτε με κάθε εμφάνισή της μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Πάντα ήταν από της πιο σέξι παρουσίες της ξένης showbiz και η εγκυμοσύνη της φαίνεται πως αντί να στέκεται εμπόδιο σε αυτό, την κάνει ακόμη πιο σέξι και δείχνει σε όλους μας πως μία γυναίκα μπορεί να διατηρεί το στοιχείο αυτό του χαρακτήρα της, ακόμη κι όταν αλλάζει ο ρόλος της και πρόκειται να φέρει στον κόσμο ένα παιδί.

Η σέξι εμφάνιση της Rihanna στους δρόμους του Λος Άντζελες

Έτσι, λοιπόν, λίγες μέρες μετά τα βραβεία Όσκαρ, η ίδια κυκλοφόρησε στους δρόμους του Λος Άντζελες και επέλεξε ένα σούπερ μίνι φόρεμα, σε έντονη φούξια απόχρωση με πράσινα ανοιχτά πούπουλα στο τελείωμά του και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με πράσινες γόβες. Φόρεσε, επίσης, ένα έντονο φούξια κραγιόν και, χωρίς αμφιβολία, όλα τα βλέμματα γύρισαν προς το πρόσωπό της.

Η φουσκωμένη της κοιλίτσα φυσικά και ξεπρόβαλε και μας έκανε να λατρέψουμε αυτό το σύνολο ακόμη πιο πολύ. Εσείς θα το τολμούσατε;

Rihanna

Η Rihanna και η φουσκωμένη κοιλίτσα της

Η εμφάνιση της Rihanna

Η λαμπερή εμφάνιση της Rihanna

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει - Οι φωτογραφίες που το "μαρτύρησαν"

Λίγο διάστημα έχει από τότε που μάθαμε ότι η Rihanna είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον A$ap Rockey. Η ίδια είναι σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη από όσα μπορούμε να καταλάβουμε, ωστόσο δεν έχει μιλήσειγια αυτό και δεν έχει δώσει καμία παρπάνω λεπτομέρεια σχετικά με την κύηση.

Κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε, είναι το φύλο του μωρού που περιμένει, όμως μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, έχει φουντώσει τις φήμες με τους φανς της δημοφιλούς τραγουδίστριας να οργιάζουν. Στην φωτογραφία αυτή, βλέπουμε την Rihanna να είναι για ψώνια σε κάποιο γνωστό εμπορικό κέντρο και να πραγματοποιεί κάποιες αγορές στο τμήμα των παιδικών σε έναν διάδρομο γεμάτο με ροζ φορμάκια.

TAGS