"Βγάζει μάτι" το μονόπτερο της Rihanna - Όλη η αλήθεια για τον αρραβώνα της με τον ASAP Rocky

Δείτε το δαχτυλίδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Λίγους μήνες πριν η Rihanna βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης χέρι χέρι με τον σύντροφό της ASAP Rocky και ανακοίνωσε σε όλους την εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει περάσει τα σκαλιά της εκκλησίας και αυτό είναι κάτι που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους θαυμαστές της.

Ο γάμος της τραγουδίστριας, όμως, μάλλον δεν είναι και τόσο μακριά. Την ώρα που ψώνιζε αμέριμνη στο Los Angeles, ένα μεγαλοπρεπές μονόπετρο δαχτυλίδι βρισκόταν στο αριστερό της χέρι, φανερώνοντας τον αρραβώνα της με τον ράπερ. Μάλιστα, υπάρχουν φήμες πως η πρόταση γάμου είχε γίνει ήδη πριν την αναγγελία της εγκυμοσύνης.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο Rocky έχει μια εξαιρετική σχέση με την οικογένεια της Rihanna και ήταν θέμα χρόνου να της κάνει πρόταση γάμου. Αισθάνεται απόλυτα ότι η Rihanna είναι ο άνθρωπός του και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εκείνη. Έχουν συζητήσει για γάμο και παιδιά μιας και είναι κάτι που και οι δύο θέλουν».

Το μονόπτερο της Rihanna που μαρτυρά τον αρραβώνα της με τον ASAP Rocky

Αυτό είναι το φύλο των μωρών που περιμένει - Οι φωτογραφίες που το "μαρτύρησαν"

Λίγο διάστημα έχει από τότε που μάθαμε ότι η Rihanna είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον A$ap Rockey. Η ίδια είναι σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη από όσα μπορούμε να καταλάβουμε, ωστόσο δεν έχει μιλήσει για αυτό και δεν έχει δώσει καμία παραπάνω λεπτομέρεια σχετικά με την κύηση.

Κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε, είναι το φύλο του μωρού που περιμένει, όμως μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, έχει φουντώσει τις φήμες με τους φανς της δημοφιλούς τραγουδίστριας να οργιάζουν. Στην φωτογραφία αυτή, βλέπουμε την Rihanna να είναι για ψώνια σε κάποιο γνωστό εμπορικό κέντρο και να πραγματοποιεί κάποιες αγορές στο τμήμα των παιδικών σε έναν διάδρομο γεμάτο με ροζ φορμάκια.

TAGS