Baby Boom! Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Rihanna

Οι φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Baby Boom! Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Rihanna

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Rihanna, η οποία επιβεβαίωσε τις φήμες κάνοντας μια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, A$AP Rocky, δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρισκόταν στο Χάρλεμ όπου εκεί αποφάσισαν να αποκαλύψουν τα ευχάριστα νέα με μια βόλτα που έκαναν με την παρουσία των φωτογράφων.

Μάλιστα, η ίδια η Rihanna δημοσίευσε μερικές από τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Να υπενθυμίσουμε πως οι δυο τους ξεκίνησαν αρχικά ως φίλοι, ωστόσο έγιναν επίσημα ζευγάρι στα τέλη του 2020.

Οι φωτογραφίες της Rihanna με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Τα πρώτα χρόνια της Rihanna και η καριέρα της

Γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1988 στον Άγιο Μιχαήλ των Μπαρμπάντος. Η μητέρα της, Μόνικα Μπρέθγουαϊτ είναι συνταξιούχος λογίστρια αφρικανικής καταγωγής, ενώ ο πατέρας της, Ρόναλντ Φέντυ, είναι επόπτης σε αποθήκες των Μπαρμπάντος και έχει ιρλανδική καταγωγή. Έχει δύο βιολογικούς αδερφούς, τον Ρόρεϊ και τον Ρατζάντ καθώς επίσης και τρία ετεροθαλή αδέλφια από την πλευρά του πατέρα της, που λέγονται Κάντυ, Σαμάνθα και Τζέιμι.

Μεγάλωσε στο Μπρίτζνταουν και πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, αφού όλη η οικογένεια ζούσε σε ένα σπίτι τεσσάρων δωματίων και η ίδια αναγκαζόταν να βοηθάει τον πατέρα της πουλώντας ρούχα σε ένα στασίδι του δρόμου, προκειμένου να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 14 ετών, λόγω του εθισμού του πατέρα της στο αλκοόλ. Όσον αφορά τη μουσική, η Ριάννα ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία επτά ετών, με ιδιαίτερη αγάπη στη ρέγκε μουσική, ενώ και στο σχολείο της, συμμετείχε σε ότι είχε να κάνει με τη μουσική.

Η Ριάνα ξεκίνησε την καριέρα της, το 2003 όπου σε ηλικία μόλις 15 ετών την ανακάλυψε τυχαία ο Αμερικανός παραγωγός, Έβαν Ρότζερς ο οποίος βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγο του, στο Μπαρμπάντος. Αφού την άκουσε να τραγουδάει, της πρότεινε να υπογράψει συμβόλαιο και να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη προκειμένου να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Έτσι, κατά την περίοδο των σχολικών διακοπών, η Ριάννα και η μητέρα της, Mόνικα, ακολούθησαν τον Ρότζερς στην Νέα Υόρκη, με σκοπό να κάνει η Ριάννα, demo που θα μπορούσαν να αποσταλούν σε δισκογραφικές εταιρίες. Σε ηλικία 16 ετών, η Ριάννα υπογράφει συμβόλαιο με τον Ρότζερς και τον Κάρλ Στούρκεν και τα demo της, στάλθηκαν σε διάφορες δισκογραφικές εταιρίες.

Ο πρώτος που ανταποκρίθηκε ήταν ο ράπερ Τζέι Ζι , ο οποίος είχε πρόσφατα διοριστεί ως διευθυντής της (CEO) της Def Jam Recordings. Έτσι, την προκάλεσε σε ακρόαση αλλά το τραγούδι ήταν πολύ δύσκολο για έναν νέο καλλιτέχνη και η Ριάννα (όπως έχει δηλώσει) ήταν πολύ ντροπαλή όταν έπρεπε να το ερμηνεύσει αλλά τελικά τα κατάφερε και τραγούδησε το "For the love of you" της Γουίτνεϊ Χιούστον αλλά και τα "Pon de Replay" και "The Last Time", τα οποία έγραψε ο Ρότζερς και αργότερα συμπεριλήφθηκαν στο άλμπουμ της Ριάννα. Μετά από αυτό, υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία Def Jam Recordings για έξι χρόνια και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη προκειμένου να ζήσει με τον Ριάννα και τη σύζυγο του.

Τον Μάιο του 2005 εμφανίστηκε στην πίστα "The One" με τον ράπερ, Μέμφις Βίεεκ και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single της, "Pon de Replay", το οποίο απεικονίστηκε με επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο της άλμπουμ, πούλησε πάνω δύο εκατομμύρια παγκοσμίως ενώ αργότερα ακολούθησαν και άλλα άλμπουμ που είχαν εξίσου μεγάλη επιτυχία.