Με παντελόνι Zara η Τατιάνα Στεφανίδου - Κοστίζει 29,95 ευρώ και βγαίνει σε 2 χρώματα

Είναι πολύ εντυπωσιακό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με παντελόνι Zara η Τατιάνα Στεφανίδου - Κοστίζει 29,95 ευρώ και βγαίνει σε 2 χρώματα

Η Τατιάνα Στεφανίδου αγαπάει την μόδα και αυτό φαίνεται και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράζεται τα καθημερινά της looks. Ωστόσο και στην εκπομπή της T-live πραγματοποιεί πολύ σικάτες εμφανίσεις, όπως την ημέρα που φόρεσε ένα πολύ εντυπωσιακό παντελόνι από τη νέα συλλογή των Zara.

Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα φαρδύ πράσινο καμπάνα ψηλόμεσο παντελόνι, το οποίο συνδύασε με θαλασσί πουκάμισο με ρίγες από τα Massimo Dutti.

Εμείς λοιπόν εντυπωσιαστήκαμε κυρίως από το παντελόνι της, το αναζητήσαμε στη διαδικτυακή σελίδα των Zara και το βρήκαμε!

Zara πράσινο φαρδύ παντελόνι Τατιάνα Στεφανίδου

Αυτό είναι το Zara παντελόνι της Τατιάνα Στεφανίδου

Πρόκειται για το ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες μπροστά, μπροστινές τσέπες και ψεύτικη πίσω τσέπη με ρέλι. Έχει φαρδύ μπατζάκι, ενώ κλείνει μπροστά με φερμουάρ, εσωτερικό κουμπί και μεταλλική κόπιτσα.

Κοστίζει 29,95 ευρώ και βγαίνει σε δυο χρώματα, πράσινο και ροζ. Το εν λόγω παντελόνι να ξέρεις ταιριάζει υπέροχα με αυτές τις μαύρες γόβες με φιάπα που είναι ot trend.

Zara πράσινο φαρδύ παντελόνι

Συνδύασε το παντελόνι σου με αυτό το basic τοπάκι

Τα Zara κυκλοφόρησαν ένα crop top μπλουζάκι που βγαίνει σε 16 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις και ήδη έχει προκαλέσει πανζουρλισμό σε όλα τα καταστήματα. Είναι ευκολοφόρετο αφού ταιριάζει με όλα, ενώ μπορεί να φορεθεί σίγουρα και από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πρόκειται για ένα κοντό αμάνικο μπλουζάκι που βγαίνει μεταξύ άλλων εκτός από λευκό και μαύρο, σε ταμπά, κυπαρισσί, σοκολατί, μπλε εκρού μπλε και άλλα.

Μπορείς λοιπόν να το φορέσεις και αυτή την περίοδο με ένα τζιν παντελόνι ή με φούστα για μια βραδινή έξοδο, αλλά και με το μαγιό σου από μέσα - όπως αυτό το σούπερ ντούπερ από τα Zara - το καλοκαίρι.

  • 3519/230
  • 12,95 EUR

Zara crop top

Zara basic μπλουζάκι