Τα περισσότερα νούμερα έχουν εξαφανιστεί - Στα Zara οι μαύρες γόβες με φιάπα που είναι no1 trend

Τρέξε να τις προλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα περισσότερα νούμερα έχουν εξαφανιστεί - Στα Zara οι μαύρες γόβες με φιάπα που είναι no1 trend

Νούμερο ένα trend είναι οι γόβες με φιάπα! Το εν λόγω στιλ έχει επιστρέψει από τα παλιά στα Zara και ήδη έχει γίνει ανάρπαστο. Όπως έχουμε δει πολλές γυναίκες της showbiz τα φοράνε, όπως για παράδειγμα η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και η Ιωάννα Τούνη.

Κατερίνα Καινούργιου γόβες

Πρόκειται για το παπούτσι με τακούνι με φιάπα από ύφασμα σε όψη σατέν. Διαθέτει φαρδύ τακούνι με τετραγωνισμένη μύτη. Κλείσιμο με μπαρέτα και αγκράφα στον αστράγαλο.

Μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου φόρεμα, παντελόνι ή και φούστα, ενώ φαίνεται πως είναι πολύ άνετο στο περπάτημα μιας και έχει χοντρό πάτο.

Αν δεν θέλεις να τις φορέσεις με φόρεμα για πιο καλό, συνδύασε τες αυτό το εμπριμέ παντελόνι που έχει κάνει θραύση.

Αυτές είναι οι μαύρες γόβες των Zara

  • ΜΑΥΡΟ | 1275/910
  • 59,95 EUR

Zara παπούτσια με τακούνι και φιάπα

Zara μαύρες γόβες με φιάπα

Συνδύασε τα με αυτό το μαύρο φόρεμα

Μπορεί να μην πάει καιρός που υπάρχει στην συλλογή των Zara, ωστόσο το συγκεκριμένο αυτό φόρεμα έχει ήδη προκαλέσει τον απόλυτο πανικό και κοντεύει να βγει sold out. Το συγκεκριμένο είναι στενό, μίντι με ανοιχτό ντεκολτέ.

Πρόκειται για ένα αρκετά εντυπωσιακό κομμάτι, τόσο κομψό όσο όμως και αισθησιακό και αποτελεί μια ιδανική επιλογή για την βραδινή σου έξοδο, ωστόσο αν το φορέσεις με ένα σνίκερ και μια κάζουαλ τσάντα, μπορείς να το φορέσεις και το πρωί.

Η καλύτερη επιλογή είναι ωστόσο να το συνδυάσεις με μποτάκια ή πέδιλα (όπως αυτά εδώ) για να πας για το ποτό σου και σίγουρα θα κλέψεις όλα τα βλέμματα στο άψε σβήσε. Το φόρεμα αυτό κοστίζει μόλις 19,95 ευρώ για αυτό τρέξε να το αγοράσεις!

  • Μίντι φόρεμα με ντεκολτέ σε ριχτή γραμμή με λεπτές τιράντες. Λεπτομέρεια πιέτες.
  • Μαύρο + Πορτοκαλί + Καφέ-γκρι
  • ΜΑΥΡΟ | 1165/098
  • 19,95 EUR

Μίντι φόρεμα Zara

TAGS