Λαμπερή και σικ με κίτρινο κοστούμι η Ζέτα Μακρυπούλια

Αποθέωσε το λουκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λαμπερή και σικ με κίτρινο κοστούμι η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια, για την οποία κυκλοφορούν φήμες που την θέλουν έγκυο, παρουσίασε την εκπομπή της στο κανάλι του ANT1, Ρουκ Ζουκ, με ένα φοβερό κοστούμι σε κίτρινη απόχρωση και έχουμε ξετρελαθεί.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια

Η ίδια, παρά το γεγονός ότι είναι ξανθιά και θα περίμενε κανείς πως το κίτρινο δεν θα της ταίριαζε και θα χανόταν, αποθέωσε το λουκ και ήταν πιο λαμπερή και σικ από ποτέ. Χωρίς πολλά αξεσουάρ, μονάχα με ένα κολιέ και ένα τοπ στο ίδιο χρώμα με το κοστούμι, φαίνεται πως δεν χρειάζονται πολλά για να εντυπωσιάσει με τέτοιο ρούχο.

Μάλιστα, και τα παπούτσια της είναι σε ανοιχτή απόχρωση και το μακιγιάζ της σε φυσικά και γήινα χρώματα με ροδακινή κραγιόν.

Στην εκπομπή βρέθηκαν και πολλοί λαμπεροί καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Λευτέρης Πανταζής, και πέρα από τα μάτια μας ευχαριστήθηκε και η ψυχή μας με το γέλιο που προσέφεραν οι ομάδες.

Ζέτα Μακρυπούλια

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια

"Έχεις τρελάνει κόσμο" - Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από τη νέα ανάρτησή της

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και το έχει αποδείξει πολλές φορές όχι μόνο μέσα από την εκπομπή της που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις αλλά και μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν το απέδειξε για ακόμη μια φορά, όταν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τρεις φωτογραφίες της με λεπτό μπλουζάκι και να ποζάρει όλο νάζι στο φακό.

«Παιχνίδι με τα χρώματα! Εσείς με προτιμάτε πράσινη, κόκκινη, ή μπλε;», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της και όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι την αποθέωσαν στα σχόλια.

χεις τρελάνει κόσμο, Έχεις τρελάνει κόσμο....", ήταν ένα από αυτά.