Με πανύψηλες γόβες και εμπριμέ κοστούμι - Υπερπαραγωγή η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο κέντρο της Αθήνας

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με πανύψηλες γόβες και εμπριμέ κοστούμι - Υπερπαραγωγή η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο κέντρο της Αθήνας

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μία γυναίκα που μπορεί σε κάθε εμφάνισή της να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Η ίδια άλλωστε έχει υιοθετήσει εδώ και χρόνια ένα πολύ ιδιαίτερο και γκράντε στιλ, το οποίο την κάνει να ξεχωρίζει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.

Η αγάπη της για τη μόδα είναι γνωστή και μάλιστα πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε πως σύντομα θα δούμε και τη δική της συλλογή ρούχων, σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα. Μάλιστα στο νέο της αυτό βήμα, έχει ως υποστηρικτή και τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη (δείτε εδώ τις δηλώσεις του για τη συλλογή ρούχων της Μαρίνας).

Το πρωί της Πέμπτης (5/5), η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί για να την απαθανατίσει με ένα ακόμα συγκλονιστικό look.

Αυτή τη φορά, επέλεξε να φορέσει ένα εμπριμέ κοστούμι σε μπλε απόχρωση, το οποίο συνδύασε με πανύψηλες μπλε γόβες και φυσικά το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν. Το look της έκλεισε με μία μεγάλη λευκή τσάντα και χρυσά κοσμήματα.

Έκλεψε τις εντυπώσεις το outfit της Μαρίνας Πατούλη

Μαρίνα Πατούλη κέντρο Αθήνας
Μαρίνα Πατούλη εμπριμέ σακάκι

Η πρώτη εξόρμηση στην παραλία

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην Μύκονο όπου εκτός των διακοπών που έκανε τις ημέρες του Πάσχα, ολοκληρώνει και τις εργασίες για το κατάστημα της. Σχεδιάζει τη δική της συλλογή ρούχων και όπως φαίνεται θα τα βγάλει προς πώληση στο κατάστημα της στο νησί των ανέμων.

Όταν λοιπόν βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, είτε απολαμβάνει τη διασκέδαση με την παρέα της χορεύοντας είτε πηγαίνει χαλαρές βόλτες παραλιακά ή στα σοκάκια της Χώρας.

Η ίδια μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram μια φωτογραφία της από την παραλία, όπου πόζαρε στην άμμο με κοντό σορτσάκι και μας έδειξε τα πόδια της χωρίς ρετούς, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς της φίλους.