Ελένη Φουρέιρα: Με μπλε τζιν και λευκό τοπ "έκλεψε" τις εντυπώσεις στους δρόμους της Αθήνας

Εύκολο και άνετο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Φουρέιρα: Με μπλε τζιν και λευκό τοπ

Η Ελένη Φουρέιρα απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό την Τρίτη 10/5 στους δρόμους της Αθήνας και το στυλ της, ακόμα και όταν δεν πρόκειται για κάποια επίσημη εμφάνιση, είναι αξιοζήλευτο.

Η casual εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στους δρόμους της Αθήνας

Αυτή τη φορά, "έκλεψε" τις εντυπώσεις με ένα απλό και καθημερινό look, το οποίο αποτελεί την πιο εύκολη και γρήγορη λύση όταν βιάζεσαι. Ένα λευκό τοπάκι, ένα μπλε τζιν σε φαρδιά γραμμή, λευκά αθλητικά και ένα πράσινο ζακετάκι σε αθλητικό στυλ, είναι ότι πρέπει, και η τραγουδίστρια το φόρεσε με απόλυτη επιτυχία.

Τα αξεσουάρ που διάλεξε ήταν, επίσης, απλά, καθώς διάλεξε μία μεγάλη μαύρη τσάντα και μαύρα γυαλιά. Τα μαλλιά της ήταν λυτά με σπαστή μπούκλα και απ' όσο διακρίνουμε δεν φοράει μακιγιάζ. Εσείς πως την προτιμάτε; Μπορεί οι πόζες με το καλσόν της να "έριξαν" το Instagram, αλλά αυτό το σύνολο είναι πιο προσιτό για όλα τα νέα κορίτσια.

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα στους δρόμους της Αθήνας

Η φωτογραφία της μητέρας της - Μοιάζουν απίστευτα

Μπορεί να "ρίχνει" το Instagram και να προκαλεί πανικό κάθε φορά με τις αναρτήσεις της, ωστόσο αυτή τη φορά ο λόγος της δημοσίευσης της, ήταν η γιορτή της μητέρας, και η Ελένη Φουρέιρα ευχήθηκε στην μανούλα της με τον πιο γλυκό τρόπο. Ανέκαθεν ο τρόπος που μιλά για εκείνη είναι συγκινητικός μιας και αυτή η γυναίκα στάθηκε σαν βράχος προκειμένου να προστατεύσει σε δύσκολες στιγμές τα παιδιά της, και για αυτό της χρωστά όπως έχει αναφέρει τα πάντα.

«Τα πάντα μπορούν να συνδυαστούν, αρκεί να υπάρχει αγάπη. Η μητέρα μου μεγάλωσε τέσσερα παιδιά και παράλληλα δούλευε. Σκέψου πως είχε ήδη δύο παιδιά, ήταν έγκυος στο τρίτο και επειδή δεν είχαμε νερό στο σπίτι, πήγαινε έξω στο πηγάδι με έναν κουβά και έπλενε τα ρούχα μας. Άμα υπάρχει θέληση, όλα γίνονται», είχε πει χαρακτηριστικά για τη μαμά της.

Η μητέρα της Ελένης Φουρέιρα