Στα Zara τα πιο chic mules που φοράει και η Βίκυ Καγιά - Κοστίζουν μόλις 12,99 ευρώ

Είναι και πολύ άνετα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Zara τα πιο chic mules που φοράει και η Βίκυ Καγιά - Κοστίζουν μόλις 12,99 ευρώ

Στα Zara σου βρήκαμε τα παπούτσια που φοράνε πολλές fashion experts, όπως για παράδειγμα η Βίκυ Καγιά. Πρόκειται για ένα ζευγάρι mules που μπορούν να φορεθούν άνετα με πολλά από τα ρούχα σου από το πρωί έως και νωρίς το βράδυ.

Μιλάμε για το ίσιο παπούτσι τύπου mule με λεπτομέρεια με φιόγκο στο μπροστινό μέρος και μυτερό τελείωμα. Διαθέτει και συνθετικό εύκαμπτο πάτος αφρού από λάτεξ που είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

MULE ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ ZARA

ZARA MULE ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ

Τέτοιου στιλ παπούτσια λοιπόν, φοράει και η Βίκυ Καγιά, όπως μας έχει δείξει μέσα από αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, μας έχει δώσει και ιδέες για το πως μπορούμε να τα συνδυάσουμε.

Αν ακολουθείς όλα όσα είναι trends, τότε δες και αυτό το πέδιλο που ξεπουλάει από όλα τα καταστήματα των Zara.

Συνδύασε το με αυτό το καθημερινό αλλά girly φόρεμα

Μπορεί περίπου 500 καταστήματα Zara να έχουν κλείσει, ωστόσο σε όλα τα υπόλοιπα επικρατεί χαμός, ειδικά λόγω των ενδιάμεσων εκπτώσεων που ήδη έχουν ξεκινήσει (δείτε πόσο θα διαρκέσουν). Εμείς κάνοντας μια γρήγορη έρευνα αγοράς, βρήκαμε ένα φόρεμα που έχει προκαλέσει πανζουρλισμό.

Το εν λόγω φόρεμα μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους. Ενώ, ταιριάζει και σχεδόν σε όλα τα σωματότυπα.

Πρόκειται για το κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες το οποίο βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα. Σε μαύρο, κόκκινο και πράσινο μήλο.

Επίσης, βρίσκεται και στην κατηγορία με τα εκπτωτικά και έτσι από 15,95 ευρώ κοστίζει μόλις 8,99 ευρώ.

  • ΜΑΥΡΟ | 2712/162
  • Από 15,95 EUR -40% μόνο 8,99 EUR

zara little black dress