Τσιμτσιλή και Σκορδά εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα - Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Κούκλες και οι δύο αλλά... για πείτε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τσιμτσιλή και Σκορδά εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα - Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ και κάπως έτσι, οι παρουσιάστριες έχουν επιστρατεύσει τα πιο φωτεινά και όμορφα φορέματά τους. Το πρωί της Τετάρτης (18/5) ωστόσο, παρατηρήσαμε ένα σπάνιο φαινόμενο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε στο Happy Day το φόρεμα που είχε βάλει η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό πριν από κάποιες μέρες.

Οι δύο παρουσιάστριες έβαλαν τις δικές τους πινελιές στο φόρεμα, το οποίο ήταν μίντι και εφαρμοστό σε πορτοκαλί χρώμα. Τη διαφορά έκαναν οι έντονοι ώμοι. Η κάθε μία το φόρεσε με τη δική της χάρη και η αλήθεια είναι πως και οι δύο μπόρεσαν να το υποστηρίξουν πολύ καλά.

Το φόρεμα που έβαλαν Τσιμτσιλή και Σκορδά

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που πολύ συχνά εμφανίζεται και με ρούχα από τα Zara, επέλεξε να το φορέσει με μία μαύρη κλασική ζώνη στη μέση, ενώ έκανε τα μαλλιά της εντυπωσιακές ατημέλητες μπούκλες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή ίδιο φόρεμα με Σκορδά

Από τη μεριά της, η Φαίη Σκορδά το έβαλε με μία καφέ ζώνη και μπεζ παπούτσια, ενώ επέλεξε να συνδυάσει το look της με απλά μπεζ πέδιλα. Σε αντίθεση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, έκανε τα μαλλιά της ίσια.

Το φόρεμα που επέλεξαν να φορέσουν οι δύο παρουσιάστριες είναι από Desiree Fashion και κοστίζει 69 ευρώ, ενώ μπορείτε να το βρείτε σε φούξια και σε πράσινο χρώμα. Αμάνικο φόρεμα με βάτες και στρόγγυλη λαιμόκοψη, λεπτομέρεια με σούρα στο πλάι, σκίσιμο στο πίσω κάτω μέρος, κλείσιμο με κρυφό φερμουάρ στη πλάτη, κανονική εφαρμογή.

Λοιπόν τι λέτε, ποια το φόρεσε καλύτερα;