Limited Edition - Το φόρεμα με όγκο των Zara που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και κάνει χαμό

Είναι ιδιαίτερο και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Limited Edition - Το φόρεμα με όγκο των Zara που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και κάνει χαμό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της Happy Day, πραγματοποιεί πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις. Γνωρίζει πολύ καλά τι της ταιριάζει και με τη βοήθεια του στιλίστα της τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Το σημείο που τονίζει περισσότερο είναι τα πόδια της - δείτε τα μυστικά της για να δείχνουν λεία και καλλίγραμμα.

Σήμερα 12/5 στην εκπομπή, επέλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα από τη νέα συλλογή των Zara που είναι limited edition. Από την ημέρα μάλιστα που κυκλοφόρησε έχει κάνει χαμό!

Αυτό είναι το φόρεμα Zara που φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πρόκειται για το κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και φαρδιά καβαδούρα. Έχει λεπτομέρεια με πιέτες και φιόγκος από το ίδιο ύφασμα και άνοιγμα μπροστά και πίσω. Κλείνει με κουμπί στο γιακά.

  • ΜΠΛΕ ΑΝΟΙΧΤΟ | 3377/660
  • 59,95 EUR

Limited Edition φόρεμα Zara

Με παντελόνι από τα Zara η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ

Την Σταματίνα Τσιμτσιλή την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την πρωινή εκπομπή του ALPHA, «Happy Day» όπου κρατάει συντροφιά στους αγαπημένους της τηλεθεατές. Η ίδια, αναμφίβολα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της μικρής οθόνης καθώς καταφέρνει να "κλέβει" τις εντυπώσεις .

Έτσι, το πρωί της Παρασκευής 29/4 η παρουσιάστρια του ALPHA (δείτε εδώ ποιο θα είναι το μέλλον της στην τηλεόραση) αποφάσισε να φορέσει ένα άκρως ιδιαίτερο παντελόνι από τα Zara το οποίο είναι ό,τι πρέπει για μια βόλτα μαζί με τους φίλους ή το αμόρε σας. Πιο συγκεκριμένα, είναι ψηλόμεσο τζιν το οποίο έχει πέντε τσέπες ενώ στο κάτω μέρος δεν έχει ραφές.

  • ΤΖΙΝ ZW THE DREED FLARE PRINT
  • ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ
  • 29,95 EUR

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Παντελόνι από τα Zara

Zara - Το παντελόνι που επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή