Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει το μέλλον του Happy Day

Θα την δούμε και του χρόνου;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει το μέλλον του Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε το πρωί της Κυριακής 13/3, στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» κάνοντας κάποιες αποκλειστικές δηλώσεις. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε εάν θα συνεχίσει του χρόνου στον Alpha, με την εκπομπή της Happy Day, η οποία κάνει τεράστια επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι στον Alpha. Εστιάζω στο τώρα, στο σήμερα. Αυτή είναι η κοσμοθεωρία μου. Είναι μία χρονιά πολύ απαιτητική και όποιες αποφάσεις για το μέλλον τις αφήνω για αργότερα. Η ζώνη που υπηρετώ είναι μία ζώνη που αγαπώ και νιώθω όμορφα σε αυτό το πρωινό ξύπνημα.

Μου αρέσει όταν με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε “ξυπνάμε μαζί και ξυπνάμε κεφάτα”», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και τονίζοντας ότι δεν θα ήθελε να φύγει από την πρωινή ζώνη.

Η casual εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή που τράβηξε όλα τα βλέμματα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης που δεν έχει ανάγκη να κάνει υπερβολές στην εμφάνισή της προκειμένου να εντυπωσιάσει. Ένα απλό look είναι αρκετό για την κάνει να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Το στιλ της και την κομψότητά της φαίνεται πως τα έχει περάσει και στις κόρες τους, οι οποίες, ακολουθώντας πιστά τα βήματα της μαμάς τους, είναι πάντα κομψές (δείτε εδώ την τελευταία δημόσια εμφάνιση με τους γονείς τους).

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr εντόπισε την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε έξοδό της για ψώνια με ένα πολύ casual look. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα απλό δερμάτινο παντελόνι με sneakers και ένα μαύρο τοπάκι, ενώ ολοκλήρωσε το look της με μία κλασική μαύρη τσάντα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή εμπορικό κέντρο