Αποθεώθηκε στις Κάννες - Το "καυτό" φόρεμα της Βίκυς Καγιά αξίας 505 ευρώ που θα αφήσει εποχή

Που θα το βρεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποθεώθηκε στις Κάννες - Το

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο Φεστιβάλ Καννών και τράβηξε πολλά βλέμματα πάνω της με την εντυπωσιακή εμφάνιση της. Η παρουσιάστρια - μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα πολύ "καυτό" μαύρο μάξι φόρεμα με κοψίματα που την έκαναν να δείχνει σαν μοντέλο του Hollywood.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μάξι στενό φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και ανοίγματα στη μέση και τους ώμους. Μάλιστα, το ψάξαμε και βρήκαμε ποιου μεγάλου οίκο μόδας είναι αλλά και πόσο κοστίζει.

Το φόρεμα της Βίκυς Καγιά που θα αφήσει εποχή

Το φόρεμα της Βίκυς Καγιά είναι Mi-ro desinge και κοστίζει 505 ευρώ! Εμείς το βρήκαμε στην επίσημη σελίδα τους στο Internet σε βεραμάν χρώμα.

Miro φόρεμα one shoulder

Η αγαπημένη Βίκυ ότι και να φορέσει ωστόσο είναι απαστράπτουσα και μάλιστα χωρίς πλαστικές, αφού όπως έχει αποκαλύψει δεν έχει κάνει τίποτα στο πρόσωπο της. Τη δήλωση της επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες από το παρελθόν της.

Έτσι παραμένει κορμάρα και μετά τα 40 η Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά είναι από τις γυναίκες που μπορούν εύκολα να περπατήσουν σε διεθνές πασαρέλες (όπως έκανε κάποια χρόνια πριν), ενώ το σώμα της σίγουρα... έχει καλή μνήμη. Διαθέτει άριστο DNA (όπως και τέλεια επιδερμίδα χωρίς μακιγιάζ) και γνώση πως μετά τα 45 καλό είναι να φροντίζουμε για να έχουμε.

Από το περιοδικό YOU

Έτσι έχει κόψει μαχαίρι τα γλυκά, αναπληρώνοντας την ανάγκη της για ζάχαρη με ένα smoothie, και καταναλώνοντας πολλά ψητά ψάρια, που λατρεύει. Για τις καθημερινές λιγούρες, έχει πάντα στην τσάντα της ανάλατους ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα, ενώ ένα μικρό κομμάτι μαύρη σοκολάτα της χαρίζει επιπλέον ενέργεια -τη μοιράζεται πάντα με τα δυο παιδιά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν είναι fan της γυμναστικής, αλλά της αρέσουν οι αποδράσεις στη φύση. Οπότε συνδυάζει το... τερπνόν μετά του ωφελίμου, τρέχοντας τον χειμώνα στα βουνά και κολυμπώντας το καλοκαίρι πολλές ώρες στη θάλασσα.

Βίκυ Καγιά διατροφή

Tip

Στις βραδινές εξόδους με τον άντρα της Ηλία Κρασσά, επιλέγει σολομό ή σούσι, ενώ το μυστικό και των δυο είναι να αποφεύγουν τα ορεκτικά, που τους προσθέτουν χωρίς λόγο επιπλέον θερμίδες.

  • Smoothie με φρούτα εποχής - Δροσερά και θρεπτικά, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεκινήσει τη μέρα της με ένα πλήρες γεύμα.
  • Στήθος κοτόπουλο με σαλάτα - Χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες, το κοτόπουλο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες, οπότε είναι ιδανικό για τη διατήρηση του βάρους.
  • Ξηροί καρποί - (Καρύδια, αμύγδαλα, κάσιους, φιστίκια) Προκαλούν αίσθημα κορεσμού και είναι γεμάτα πολύτιμες πρωτεϊνες, ακόρεστα λιπαρά και βιταμίνες.
  • Φιλέτο σολομού με λαχανικά - Τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, οι σαρδέλες, η ρέγκα και το σκουμπρί αποτελούν καλές πηγές ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.