Αγνώριστη η Βίκυ Καγιά - Πόζαρε στο φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Αγαπάει τις ατέλειες της;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Βίκυ Καγιά - Πόζαρε στο φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Βίκυ Καγιά αποτελεί μια από τις πιο όμορφες κυρίες στο χώρο του modeling. Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει να είναι πάντα εντυπωσιακή στις πασαρέλες και στα shows, όμως τελευταία μας δείχνει και πιο απλές πτυχές του εαυτού της.

Μετά την ανάρτηση με τις πιτζάμες της το μεσημέρι της Κυριακής 10/4 το μοντέλο έκανε ένα post στο Instagram και η αλήθεια είναι πως δε μας είχε συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Με ρούχα του σπιτιού την είδαμε πάλι αλλά αυτή τη φορά, πιο φυσική από ποτέ χωρίς ίχνος μακιγιάζ πάνω της.

Η Βίκυ Καγιά χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Καγιά Άβαφη

Επιστρέφει η Βίκυ Καγιά - Όλες οι αλλαγές που θα δούμε στον νέο κύκλο

Οι ετοιμασίες για τον πέμπτο και φουλ ανανεωμένο κύκλο του GNTM 5 έχουν ήδη ξεκινήσει και πλέον είναι επίσημο πως η Βίκυ Καγιά αναμένεται να επιστρέψει μετά από μία σεζόν απουσίας, ενώ πρόκειται μάλιστα να συμμετέχουν μόνο γυναίκες και όχι άντρες.

Το STAR θα ικανοποιήσει το αίτημα της παρουσιάστριας που ζήτησε να υπάρξει διακοπή των γυρισμάτων του GNTM το καλοκαίρι, ώστε να έχει ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά της και το κενό αυτό να συμπέσει με το αντίστοιχο της έτερης εκπομπής που παρουσιάζει, το Shopping Star.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης βρίσκονται σε αναμονή, ενώ ο Γιώργος Καραβάς θα έχει έναν πιο ενεργό ρόλο στην κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή Happy Day, η Βίκυ Καγιά έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στο concept, ενώ δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιστροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Όλο το πρότζεκτ επισπεύδεται, καθώς ο στόχος που τέθηκε είναι τα γυρίσματα να ξεκινήσουν αμέσως μετά το Πάσχα.