Η Καγιά παραμένει εντυπωσιακή ακόμα και με τις πιτζάμες της - Η φωτογραφία που ''έριξε'' το Instagram

Της πάει αυτό χρώμα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Καγιά παραμένει εντυπωσιακή ακόμα και με τις πιτζάμες της - Η φωτογραφία που ''έριξε'' το Instagram

Η Βίκυ Καγιά είναι από εκείνες τις γυναίκες, που παρατηρεί κανείς μιας και είναι σίγουρα πολύ όμορφη αλλά αποπνέει στο έπακρο τον αέρα του μοντέλου. Δε χρειάζεται να κάνει πολλά λοιπόν για να τραβήξει τα βλέμματα, αφού και ένα κούρεμα στα μαλλιά της έφερε τα πάνω κάτω.

Η τελευταία ανάρτηση της στο Instagram έκανε σε πολλούς εντύπωση και ήταν αναμφίβολα ανατρεπτική. Με τις πιτζάμες της εμφανίστηκε η Βίκυ, οι οποίες ήταν τέλεια σεταρισμένες και πήγαιναν πάρα πολύ με τα χρώματα της.

Η Βίκυ Καγιά στο σπίτι της με πιτζάμες

Βίκυ Καγιά

Επιστρέφει η Βίκυ Καγιά στο GNTM

Οι ετοιμασίες για τον πέμπτο και φουλ ανανεωμένο κύκλο του GNTM 5 έχουν ήδη ξεκινήσει και πλέον είναι επίσημο πως η Βίκυ Καγιά αναμένεται να επιστρέψει μετά από μία σεζόν απουσίας, ενώ πρόκειται μάλιστα να συμμετέχουν μόνο γυναίκες και όχι άντρες.

Το STAR θα ικανοποιήσει το αίτημα της παρουσιάστριας που ζήτησε να υπάρξει διακοπή των γυρισμάτων του GNTM το καλοκαίρι, ώστε να έχει ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά της και το κενό αυτό να συμπέσει με το αντίστοιχο της έτερης εκπομπής που παρουσιάζει, το Shopping Star.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης βρίσκονται σε αναμονή, ενώ ο Γιώργος Καραβάς θα έχει έναν πιο ενεργό ρόλο στην κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή Happy Day, η Βίκυ Καγιά έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στο concept, ενώ δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιστροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Όλο το πρότζεκτ επισπεύδεται, καθώς ο στόχος που τέθηκε είναι τα γυρίσματα να ξεκινήσουν αμέσως μετά το Πάσχα.