Αγνώριστη η Βίκυ Καγιά - Δεκάδες αντιδράσεις μετά την αλλαγή στα μαλλιά της

Τι λέτε της πάει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Βίκυ Καγιά - Δεκάδες αντιδράσεις μετά την αλλαγή στα μαλλιά της

Η Βίκυ Καγιά είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της, είτε αυτές αφορούν τα επαγγελματικά της είτε τα προσωπικά της. Πριν λίγες ώρες ωστόσο, μας έδειξε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

Η ίδια σπάνια κάνει κάποια αλλαγή στο κούρεμα της, αφού το χρώμα της είναι σταθερά ξανθό. Ξαφνικά από εκεί που είχε μακριά μαλλιά τα έκοψε και τα έκανε κοντό καρέ, ενώ τώρα αποφάσισε να κάνει αφέλειες.

Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της Βίκυς Καγιά

Σε βίντεο της, μας έδειξε πόσο της πάνε οι σγουρές αφέλειες και οι αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της είναι πολλές και όλες θετικές. Η Βίκυ Καγιά επίσης τα "σπάει" και με μαύρα καρέ μαλλιά.

Η διατροφή που ακολουθεί η Βίκυ Καγιά και έχει κορμάρα

Όσο περνούν τα χρόνια, η Βίκυ Καγιά γίνεται ολοένα και πιο εντυπωσιακή, μιας και είναι μια γυναίκα που φροντίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξωτερική της εμφάνιση. Η αγαπημένη παρουσιάστρια -που ενδέχεται να επιστρέψει στο GNTM 5- έχει ύψος 1,77 και ζυγίζει μόλις 55 κιλά, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη διατροφή.

Η ίδια μπορεί να είναι 43 ετών, ωστόσο όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε πως βάζει κάτω άνετα 20αρες με το κορμί της. Η Βίκυ Καγιά λοιπόν συνηθίζει να τρώει πέντε γεύματα την ημέρα, τρία κυρίως και δυο σνακ, ενώ μετά από χρόνια καριέρας στο modeling έχει τέλεια αυτοπειθαρχία και στο φαγητό!

Εάν θέλεις την άψογη σιλουέτα της μπορείς να ακολουθήσεις το παρακάτω ενδεικτικό μενού.

Πρωινό

Φρυγανιές με τυρί τύπου cottage, ψιλοκομμένη ντομάτα και λαχανικά, ένα φλιτζάνι σκέτος καφές

Σνακ

Μπισκότα δημητριακών ολικής άλεσης και ένα φρούτο (μήλο, αχλάδι, ακτινίδιο κλπ)

Μεσημεριανό και βραδινό γεύμα

Σαλάτα ή ομελέτα με φρέσκα λαχανικά. Από τις αγαπημένες τις συνταγές είναι το ψητό κοτόπουλο στήθος με λαχανικά εποχής αλλά και ο σολομός ενώ πίνει 2 λίτρα νερό την ημέρα.

Βίκυ Καγιά δίατα