Μαύρα και καρέ - Η απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της Βίκυς Καγιά

Απλά σοκ!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μαύρα και καρέ - Η απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, οι αναρτήσεις της οποίας συγκεντρώνουν πληθώρα σχολίων, κάτι το οποίο δείχνει πόσο την αγαπάει ο κόσμος. Μπορεί η ίδια να βρέθηκε στο Παρίσι με την οικογένειά της και τον σύζυγό της πριν λίγες ημέρες - δείτε εδώ φωτογραφίες από το ταξίδι τους -, ωστόσο το εντυπωσιακό μοντέλο δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δύο βίντεο που μας σόκαραν όλους.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά βρέθηκε σε μια ακόμα φωτογράφιση, καθώς είναι ένα από τα πιο καταξιωμένα μοντέλα στην Ελλάδα, όμως για αυτό το concept στυλίστες και art directors αποφάσισαν πως έπρεπε να αλλάξει κάτι στα μαλλιά της.

Έτσι, την βλέπουμε να ποζάρει με το τελικό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από μαύρα μαλλιά κομμένα καρέ, αφήνοντας μας άναυδους να απορούμε αν αποφάσισε τελικά να αλλάξει το κούρεμα και το χρώμα που έχει τόσα χρόνια στο κεφάλι της ή αν απλά είναι μια περούκα. Το τι συμβαίνει τελικά, θα μαθευτεί σύντομα...

Η σοκαριστική αλλαγή της Βίκυς Καγιά

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά με το νέο μέλος της οικογένειας τους

Το νέο μέλος της οικογένειας τους υποδέχτηκαν πριν από μερικές ημέρες η Βίκυ Καγιά και ο σύζυγος της, Ηλίας Κρασσάς. Το ζευγάρι για χάρη των παιδιών του υιοθέτησε ένα πανέμορφο σκυλάκι από την φιλοζωική ένωση της Κατρίνας Τσάνταλη, A little Shelter.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η παρουσιάστρια - μοντέλο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τις αγκαλιές και τα παιχνίδια τους στον κήπο του σπιτιού τους.

Η ίδια είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις μέχρι να δούμε αν ισχύουν οι φήμες για το GNTM και έτσι μπορεί να περνάει όσες ώρες θέλει με τα παιδιά της.

«Αυτή είναι η Spotty το νέο μέλος της οικογένειας μας, την υιοθετήσαμε πρόσφατα από το @a_little_shelter #projectφιλιππιάδα
Όταν η Spotty ήρθε στο σπίτι μας ήταν φοβισμένη και αδύναμη, μέσα σε λίγες εβδομάδες με την αγάπη των παιδιών έγινε ένα ζωηρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση κουτάβι.
Είναι πολύ σημαντικό μήνυμα για τα παιδιά μας η υιοθεσία ζώων και η φροντίδα τους. Ένα τεράστιο μπράβο για την αφοσίωση και την αγάπη της @katrina_tsantali . Ευχαριστούμε πολύ για την Spotty»