Ταξίδι στο Παρίσι για την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά - Οι τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Το σπα και οι βόλτες στον πύργο του Άιφελ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ταξίδι στο Παρίσι για την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά - Οι τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Η Βίκυ Καγιά μετά τον πρώτο γάμο της με γνωστό επιχειρηματία που διήρκησε 3 χρόνια, βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Ηλία Κρασσά. Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2014 και έχουν αποκτήσει μαζί 2 πανέμορφα παιδιά. Την Μπιάνκα - Αλεξάνδρα, που γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 2015, και τον Κάρολο - Ηλία, που γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου του 2018.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, η οποία λατρεύει να κάνει διακοπές. Την περίοδο του καλοκαιριού αγαπημένος τους προορισμός είναι η Μύκονος, ενώ το χειμώνα ταξιδεύουν σε μέρη που θα μπορούν να διασκεδάσουν και τα παιδιά τους.

Το ταξίδι Καγιά - Κρασσά στο Παρίσι

Πριν λίγες ημέρες, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς ετοίμασαν βαλίτσες, πήραν τα παιδιά τους και πήγαν στο πανέμορφο Παρίσι που συνδυάζει τον έρωτα αλλά και την διασκέδαση.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια δημοσίευσε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και διάφορες στιγμές τους.

Ταξίδι στο Παρίσι για την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς σπίτι

Φωτογραφίες από το σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά

Η οικία της του μοντέλου - παρουσιάστριας έχει γήινα χρώματα, είναι μοντέρνο, φωτεινό με μεγάλες τζαμαρίες. Eντύπωση προκαλεί επίσης ο υπέροχος κήπος, στον οποίο τα παιδιά της περνούν δημιουργικά και ευχάριστα την ώρα τους όταν ο καιρός του το επιτρέπει.

Η Βίκυ Καγιά μας έχει δείξει πολλές γωνίες του σπιτιού της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου κάνει διάφορες αναρτήσεις.

«Στη δική μας οικογένεια, την οικεία Κρασσά έχουμε τέσσερα παιδιά και είμαστε μια χαρά. Τα παιδιά μου αν και δεν είναι μωρά πλέον, το σαλόνι έχει γίνει πάρκο. Έχω αρχίσει να ανησυχώ για την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών μου. Το να είσαι αποκομμένος από τον κόσμο, από τις αθλοπαιδείες σου, από το σχολείο σου, αυτό το πράγμα σε κλείνει συναισθηματικά και είναι δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς», είχε πει σε δηλώσεις της η ίδια χαρακτηρίζοντας το σαλόνι πάρκο.

Βίκυ Καγιά Ηλίας ΚρασσάςΒίκυ Καγιά σπίτιΒίκυ Καγιά σύζυγος