Νίκος Κριθαριώτης: Ο πρώην σύζυγος της Βίκυς Καγιά βαπτίζει τον γιο του

Όλες οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Κριθαριώτης: Ο πρώην σύζυγος της Βίκυς Καγιά βαπτίζει τον γιο του

Ο πρώην σύζυγος της Βίκυς Καγιά, Νίκος Κριθαριώτης βαπτίζει τον γιο του. Το πρώτο τους παιδί ετοιμάζονται να βαπτίσουν με την γυναίκα του Ναστάζια Δαρίβα και σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο τους.

Το μοναχογιού τους ετοιμάζονται να βαφτίσουν ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια Δαρίβα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη και του parapolitika.gr

Νονός θα είναι ο Παναγιώτης Τσάκος, γιος της Σήλιας Κριθαριώτη και του Νίκου Τσάκου και ανιψιός του Νίκου Κριθαριώτη. Ο μικρός θα πάρει το όνομα Δημήτρης, από τον αείμνηστο πατέρα του Νίκου Κριθαριώτη, που του είχε μεγάλη αδυναμία.

Το μυστήριο, είναι αρχικά προγραμματισμένο για τις 24 Μαΐου, ημέρα που έχει τα γενέθλιά ο Νίκος Κριθαριώτης. Ωστόσο λόγω κορωνοϊού ίσως αλλάξουν τα σχέδια για αργότερα. Δείτε εδώ και μια σπάνια έξοδο που είχανε κάνει μαζί.

Νίκος Κριθαριώτης Βίκυ Καγιά πρώην

Ποια είναι η νέα σύζυγος του πρώην της Βίκυς Καγιά

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο έρωτας για τα παπούτσια είναι στο DNA της, καθώς η οικογένειά της είναι γνωστή εισαγωγέας υποδημάτων. Η Ναστάζια Δαρίβα μετά το Master στη διοίκηση επιχειρήσεων -είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών- μετακόμισε στο Λονδίνο, για περισσότερες σπουδές στο Business Branding.

Επιστρέφοντας, ξεκίνησε φυσικά να ασχολείται με την επιχείρηση υποδημάτων της οικογένειάς της αλλά πάντα την οδηγούσε το δικό της προσωπικό όραμα.

Η δυσκολία της να εντοπίσει παπούτσια που «θα μιλούσαν στην καρδιά» της, την έκανε το 2014 να ξεκινήσει το δικό της brand, διοχετεύοντας τη δημιουργικότητά της και την προσωπική της αισθητική στα σχέδιά της.
Το Glamazons, με σήμα του ένα κομψό χρυσό τόξο, εμπνέεται από τις Αμαζόνες, τις όμορφες πολεμίστριες της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας. Τα παπούτσια Glamazons αντιπροσωπεύουν τη δύναμη, τη γοητεία, το μυστήριο και τη δύναμη. Με εξαιρετικά δέρματα τα χειροποίητα παπούτσια κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα και απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα πολεμίστρια.

Με επαναστατική διάθεση αλλά συγκρατημένα, τολμηρά αλλά κομψά. Τα αντικρουόμενα αυτά στοιχεία υπογραμμίζουν τη δυαδικότητα της φιλοσοφίας που έχει η σχεδιάστρια των Glamazons. Η εκλεπτυσμένη αισθητική, παρά την έντονη μορφή, αποδεικνύει ότι η κομψότητα και η κυριαρχία μπορούν στην πραγματικότητα να συνυπάρχουν και να αλληλοσυμπληρώνονται.