Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

''Αναστέναξε'' το κόκκινο χαλί - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Kate Middleton στο φεστιβάλ των Καννών

Στο πλάι του William

''Αναστέναξε'' το κόκκινο χαλί - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Kate Middleton στο φεστιβάλ των Καννών
CELEBRITY STYLE 24.05.2022 10:01
Από Ελένη Μήτση

Η Κate Middleton υπήρξε μια από τις λαμπερές παρουσίες, που είδαμε στο Φεστιβάλ των Καννών, η οποία συνοδευόμενη από τον Δούκα William διέσχισε μαζί του το κόκκινο χαλί και πραγματικά τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Η γυναίκα, που ανήκει στη Βασιλική οικογένεια, δε θα μπορούσε να μη δώσει το παρόν στο τόσο σημαντικό event, που τιμάει τον κινηματογράφο και που είχε κάνει αναγκαστική παύση για δύο χρόνια.

Με μια πολύ καλή ενδυματολογική επιλογή λοιπόν, ήταν καθ' όλη τη διάρκεια με το χαμόγελο στο στόμα και με πολύ ευγένεια πόζαρε στο φακό. Το μακρύ μαύρο φόρεμα της με ανοιχτούς ώμους και άσπρη λεπτομέρεια, ήταν μια επιλογή, που για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο κομψή είναι. Θα μπορούσε να πεις κανείς, πως είναι η σωσίας της που πραγματικά της μοιάζει απίστευτα, αλλά ήταν η ίδια μαζί με τον σύζυγο της.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κate Middleton στο φεστιβάλ Καννών

Kate Middleton

Η Kate Middleton ψάχνει προσωπική βοηθό

Αν ψάχνεις μία δουλεία που θα λύσει το οικονομικό σου πρόβλημα, ή που θα σου εξασφαλίσει μία θέση στο παλάτι, σου έχουμε τη λύση! Η Kate Middleton , η οποία όπως φαίνεται έχει αποκτήσει σωσία, αναζητά τη νέα προσωπική της βοηθό και η αίτηση για να γίνει ο εξ απορρήτων βοηθός της 40χρονης, ενώ οι αιτήσεις είναι ανοιχτές ακόμα μέχρι και τις 12 Μαΐου 2022.

Ουσιαστικά, η θέση αποτελεί έναν άνθρωπο στήριξης και βοήθειας στην κύρια βοηθό της Middleton με ευρεία διοικητική και επιχειρησιακή υποστήριξη σε αυτή. Η Kate χρησιμοποιεί συχνά τέτοιου είδους αιτήσεις για να παίρνει νέα άτομα στην ομάδα της. Για παράδειγμα, τον Νοέμβριο, ο William και η Kate αναζητούσαν άνθρωπο για τα social media και το 2020 βοηθό για το σπίτι.

Η Kate Middleton ψάχνει προσωπική βοηθό

Οι άνθρωποι που στελέχωναν τις ομάδες τόσο των Cambridges όσο και των Sussexes στο παρελθόν, έχουν έρθει στο προσκήνιο πολλές φορές, ειδικά όταν αυτοί παραιτούνται. Η ετήσια αμοιβή για την βοηθό της προσωπικής βοηθού φτάνει τα 31 χιλιάδες ευρώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οι πρωτότυπες ευχές για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ από την Kate Middleton και τον Πρίγκιπα William

«Σούσουρο» στο διαδίκτυο με την Kate Middleton - Αποκαλύφθηκε το μυστικό της

Share