Η σωσίας της Kate Middeton, Brittany Nixon: «Μου κάνετε οριακά bullying για να το κάνω αυτό»

Η TikToker έχει προκαλέσει σάλο στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης με την ομοιότητά της με τη Middleton

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η σωσίας της Kate Middeton, Brittany Nixon: «Μου κάνετε οριακά bullying για να το κάνω αυτό»

Ιδιαίτερα δημοφιλής έχει γίνει στην κοινότητα του TikTok τον τελευταίο καιρό μία νεαρή επειδή μοιάζει έντονα με διάσημη Δούκισσα. Ο λόγος για τη σωσία της Kate Middleton.

Αν προσέξουμε καλά τις δύο γυναίκες, την TikToker και την Kate Middleton, πράγματι θα αντιληφθούμε πως είναι γεγονός οι ομοιότητες τους. Η νεαρή TikToker θυμίζει την Kate Middleton σε νεαρή ηλικία, τότε που η δούκισσα γνώρισε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, όπως έχει σχολιαστεί ιδιάιτερα. Υπενθυμίζεται, ότι η περίοδος της γνωριμίας τους αναμένεται να προβληθεί στη σειρά του Netflix και ειδικότερα στον τελευταίο κύκλο.

Η σωσίας της Kate Middleton

Πρόκειται για την TikToker Brittany Nixon, η οποία βλέπει καθημερινά τους ακολούθους της να αυξάνονται και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ομοιότητα της με τη Δούκισσα. Η νεαρή κοπέλα δέχεται έντονες πιέσεις από τους φανς της για να πάει σε καστινγκ για τη δημοφιλή ξένη σειρά «The Crown» προκειμένου να υποδυθεί το ρόλο της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. (Δείτε εδώ το πρόσφατο συμβάν κλοπής στο πλατό της σειράς)

«Μου κάνετε οριακά bullying για να το κάνω αυτό» είπε χιουμοριστικά η Ντίξον σε ένα βίντεό της, ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία της πριγκίπισσας.

Τελικά, απ' ότι φαίνεται έκανε αίτηση για να περάσει από οντισιόν για τον ρόλο, όπως αποκάλυψε η ίδια σε ένα άλλο βίντεο. Επίσης, επισήμανε ότι της ζήτησαν από την παραγωγή μια σέλφι φωτογραφία, κάποιες πληροφορίες για την ίδια και ένα μικρό βίντεο στο οποίο να μιλάει για κάτι που της αρέσει.

Εντωμεταξύ, πρόσφατα δημιουργήθηκε σούσουρο με της φήμες για τέταρτο παιδί, το οποίο απ' ότι φαίνεται ο πρίγκιπας William δεν καλοβλέπει

Ο πρίγκιπας William δεν φαίνεται πως καλοβλέπει τον ερχομό ενός τέταρτου παιδιού στην οικογένειά του, σε αντίθεση με την αδερφή της Kate Middleton, Πίππα. Ο δεύτερος στη διαδοχή του Βρετανικού θρόνου βρέθηκε μόλις χθες στο Clitheroe Community Hospital στο Lancashire, ένα νοσοκομείο που βοηθάει και στηρίζει την κοινωνία ειδικά στην εποχή της πανδημίας.

Ο William είχε στο πλευρό του την Kate Middleton και οι δύο μαζί ευχαρίστησαν το ευγενικό προσωπικό του νοσοκομείο για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους.

Στη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι Cambridges άκουσαν τις δοκιμασίες που αντιμετώπισαν οι εργαζόμενοι ενώ μπόρεσαν να δουν και τη δουλειά που κάνει η Church on the Street υπό τις οδηγίες του πάστορα Mick Fleming. Η Εκκλησία του Δρόμου δημιουργήθηκε το 2019, με σκοπό να βοηθήσει τους άστεγους και τους ανθρώπους.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός λειτουργεί στο Burnley και οι royals μίλησαν με εθελοντές αλλά και με άτομα που στηρίζει η Church on street για να μάθουν την εμπειρία τους από πρώτο χέρι.

Στη διάρκεια της επίσκεψης αυτής λοιπόν, η Kate με τον William, συναντήθηκαν με μια οικογένεια και η Middleton πήρε αγκαλιά το μωρό της οικογένειας, τη μικρή Anastasia Barrie, ένα μωρό 3,5 μηνών.

Η τρυφερή μαμά κράτησε το μωρό με αγάπη στην αγκαλιά της.