Γέννησε η αδερφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίππα

Έγινε μανούλα για δεύτερη φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γέννησε η αδερφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίππα

Η αδερφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίππα, γέννησε για δεύτερη φορά και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι.

Η ίδια και ο σύζυγος της, ο τραπεζίτης Τζέιμς Μάθιους, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτρα τους. Η κόρη τους πήρε τα ονόματα των γιαγιάδων της και λέγεται Γκρέις Ελίζαμπεθ Τζέιν.

Λεπτομέρειες για τον τόπο γέννησης του μικρού κοριτσιού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Να σημειώσουμε πως η Πίπα και ο Τζέιμς έχουν ήδη έναν γιο, που είναι δύο χρονών, τον Άρθουρ. Δείτε εδώ στο μεταξύ και το μέρος που πήγαν ταξίδι του μέλιτος!

Γέννησε η Πίπα Μίντλετον

Λίγα λόγια για την ζωή της Πίππα Μίντλετον

Η Πίππα Μίντλετον γεννήθηκε στο Royal Berkshire Hospital στο Μπέρκσαιρ της Αγγλίας. Είναι το δεύτερο από τα τρία παιδιά του Μάικλ Μίντλετον (γεννημένος το 1949), πρώην πιλότου της British Airways, και της Καρόλ Μίντλετον (γεννημένη το 1955), πρώην αεροσυνοδού. Βαφτίστηκε χριστιανή στην εκκλησία St Andrew's Bradfield στο Μπέρκσαιρ.

Το 1995 η οικογένειά της μετακόμισε στο Bucklebury του Μπέρκσαιρ. Όπως η αδερφή της, η Μίντλετον εκπαιδεύτηκε αρχικά στο ιδιωτικό σχολείο St Andrew's School στο Pangbourne και έπειτα στο Downe House School, σχολείο θηλέων στο Cold Ash. Η Μίντλετον αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου με πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας. Κατά την διάρκεια των σπουδών της, συγκατοικούσε με τον Lord Edward Innes-Ker, γιο του Δούκα του Roxburghe, και με την Earl Percy, κληρονόμος του Δούκα του Northumberland.

Τον Απρίλιο του 2013, η Μίντλετον έγινε πρέσβειρα του Mary Hare School για τα κωφάλαλα παιδιά στο Μπέρκσαιρ.

Τον Ιούνιο του 2014, η Μίντλετον έγινε πρέσβειρα του British Heart Foundation (BHF). Τον ίδιο μήνα, συμμετείχε στο Race Across America, έναν αγώνα με ποδήλατα 3,000 μιλίων σε όλες τις ΗΠΑ. Ακολούθησε το Bosphorus Cross-Continental Swimming Race, ένας αγώνας κολύμβησης 6.5 km στην Κωνσταντινούπολη. Το ποδήλατό της πουλήθηκε στο eBay και τα έσοδα πήγαν στο BHF. Έπειτα συμμετείχε στο Roll out the Red Ball στο ξενοδοχείο Park Lane Hotel στις 10 Φεβρουαρίου 2015. Πούλησε ένα από τα φορέματά της L.K.Bennett στην ίδια εκδήλωση. Συμμετείχε στο Brighton Bike Ride που έλαβε χώρα στο Λονδίνο στις 21 Ιουνίου 2015.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, η Μίντλετον κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο της, Heartfelt, τα έσοδα του οποίου πήγαν στο British Heart Foundation.